Belépek a Pártba
22 február
2021
HÍR
851 látogató

A NER hamiskártyás kaszinósai is vállaljanak áldozatot a vendéglátóipar megmentésében!

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy miközben a járványhelyzet alatt érdemi kormányzati segítség nélkül maradt magyar vendéglátósoknak egytől egyig be kellett zárniuk, addig a kaszinók nyitva maradhatnak, és további milliárdokat termelhetnek a fideszes oligarcháknak.

A kormány gazdasági válságkezelése megbukott. Tucatjával mennek tönkre a vendéglátásból és turizmusból élő vállalkozások, és százával vannak, akik kilátástalanul, de még küzdenek az életben maradásért, a kormányzat azonban tudomást sem vesz róluk. Ez több tízezer munkahely elvesztését jelentette eddig, és még több elvesztését fogja jelenteni a közeljövőben.

Ezért a Magyar Liberális Párt szolidaritási alap létrehozását javasolja a kaszinók nyereségének a 66%-ból, amelyet a csőd szélére került vendéglátóhelyek életben tartására kell fordítani.

Úgy tartjuk tisztességesnek, hogyha a kormányközeli tulajdonosok kivételes kedvezményekkel termelik meg a több milliárdos profitjukat, akkor kötelességük nagyobb felelősséget vállalni a járvány kezelésében és a bajba jutott vendéglátóhelyek és azok alkalmazottainak megsegítésében.

Így azt javasoljuk Orbán Viktornak, hogy ismerje el végre a válságkezelés kudarcát, és segítsen azoknak, akiknek még lehet! Csoportosítsa át a kaszinók nyereségének 2/3-át azoknak , akiket eddig cserben hagyott a Fidesz-kormány!

 

Sermer Ádám, a Liberálisok ügyvivője a témában tartott ONLINE sajtótájékoztatót, amit itt tekinthetnek meg: https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/1238464039883080/

 

Kép forrása: index.hu

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK