Belépek a Pártba
14 augusztus
2014
HÍR
917 látogató

A Liberálisok Miskolcon Rózsa Editet támogatják

A Magyar Liberális Párt a Miskolcon civil jelöltként induló Rózsa Editet és Miskolc Köztársaság 2015-2025 c. programját támogatja a polgármesteri székért vívott harcban.

A Magyar Liberális Párt szerint Miskolcnak szüksége van egy olyan polgármesterjelöltre, aki kellő politikai tapasztalattal rendelkezik, ugyanakkor ismeri Miskolc problémáit, békét tud teremteni a szélsőséges politikai erők által manipulált városban. Miután a baloldal Pásztor Albertet jelölte a polgármesteri pozícióra, nyilvánvalóvá vált, hogy a városban csak azonos értékrendet, a szélsőséges jobboldali eszméket képviselő jelöltek sorakoztak fel a polgármesteri székért. Tudjuk, hogy Miskolcon is európai gondolkodású emberek élnek, akik a felmerülő kisebbségi és közbiztonsági kérdésekre nem kirekesztéssel és deportálással, a munkanélküliségre nem közmunkaprogrammal, a városfejlesztésre pedig nem stadionépítéssel válaszolnának.

A Magyar Liberális Párt Rózsa Edit személyében találta meg azt a jelöltet, aki kellő politikai tapasztalattal bír, hiszen országgyűlési képviselőként is tevékenykedett már és liberális elveket vallva az egyenlőség, a szabadság elkötelezett híve. Rózsa Edit ismeri Miskolcot, ismeri a miskolciakat, aktív közéleti szerepvállalása által megbecsült tagja a helyi társadalomnak. Rózsa Edit programja szerint Miskolc közélete nagytakarításra szorul. Az őszi nagytakarítás célja megtisztítani a város közigazgatását, gazdasági és társadalmi környezetét az elvtelen praktikáktól, a közjót akadályozó és klientúrán alapuló rendszertől, a párt és érdekcsoportok iránti hűség követelményétől.

A Magyar Liberális Párt szerint Rózsa Edit ideális jelölt, megtestesíti mindazt, amire Miskolcnak szüksége van, megfelelő alternatívát nyújt mindazoknak, akik elutasítják a szélsőséges eszméket, a rasszizmust.

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK