Belépek a Pártba
08 december
2020
HÍR
1631 látogató

A Liberálisok Békés megyei elnöke is indul az előválasztáson

A Magyar Liberális Párt Békés megyei elnöke, Dr. Fülöp Zoltán is indul az előválasztáson a Békés megyei 1-es számú országgyűlési egyéni választókerületben. A Békéscsabán élő, ellenzéki politikus fő célja az, hogy megállítsa a térség leszakadását és az egyre nagyobb mértékű elvándorlást. Az ellenzéki összefogás tagjaként részt kíván venni az egyre nagyobb mértéket öltő korrupció felszámolásában, a magyar jogállamiság és a demokrácia helyreállításában.

Az elmúlt 10 évben Békés megye Európa egyik legszegényebb régiójává vált. Ahhoz, hogy ebből az állapotból ki tudjon törni, jelentős infrastrukturális fejlesztésekre és célzott támogatásokra van szüksége ennek a vidéknek. Erre viszont csak akkor nyílhat esély, ha sikerül 2022-ben leváltani a kormányt.

Fülöp Zoltán 1967-ben született Békéscsabán, a Pázmány Péter Egyetemen szerzett jogi diplomát, majd a pécsi egyetem infokommunikációs szakirányú továbbképzését is elvégezte. A rendszerváltás idején a békéscsabai Fidesz alapító tagja volt, de 1992-ben kilépett a pártból. 2000-ben az SZDSZ-hez csatlakozott, majd 2013-ban a Magyar Liberális Párt békés megyei vezetőjének választották. Jelenleg a Liberálisok ügyvivői testületének a tagja. A helyi ellenzéki megmozdulások rendszeres szónoka és szervezője. 2019-ben az önkormányzati választáson az MSZP, az LMP és a Mindenki Magyarországa Mozgalom közös jelöltje volt.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK