Belépek a Pártba
11 november
2014
HÍR
890 látogató

A kormány az USA-t hazugnak, Azerbajdzsánt jó barátnak tekinti

Orbán Viktor ma  Ilham Aliyev azeri elnök, azaz egy elnyomó diktatúra vezetője előtt hajlong, s ezzel Magyarország minden állampolgárát megalázza. 

A Fidesz szóban harcos antikommunista, tettekben meghunyászkodó, diktatúrákhoz dörgölőző párt, amelynek vezetői diktátorok sírját koszorúzzák és emlékbélyeget adnak ki diktátorok tiszteletére.

Miközben az Orbán-rendszer harcot hirdet az USA és az EU ellen, és hazugsággal, magyar ügyekbe való beavatkozással vádolja nyugati szövetségeseit, addig diktatúrákkal építi a kapcsolatait. És még ezt is sikertelenül teszi, hiszen a magyar-azeri gazdasági kapcsolatok jelentéktelenek: kevesebb, mint a magyar külkereskedelmi áruforgalom 0,5 %-át teszik ki. 2013-ban tíz hónap alatt 54 millió dollárt tett ki a kétoldalú áruforgalom, négy és fél évvel ezelőtt, 2010-ben 75 millió dollárt. Ez lenne a sikeres keleti nyitás?

A magyar kormányhoz köthető érdekkörök és az azeri diktátor nagy valószínűséggel valóban üzletelnek, csak ennek semmi köze Magyarország fejlődéséhez, annál inkább a korrupcióval szerzett magánvagyonok gyarapításáról szól ez a kapcsolat. A korrupt azeri és magyar kormány egymásra talált.

Magyarországnak az Európai Unióval való kapcsolatok helyrehozására kellene koncentrálnia, hiszen az unióból, és nem Azerbajdzsánból finanszírozzák a magyarországi beruházások 98 százalékát.

Fodor Gábor, az MLP elnöke, országgyűlési képviselője

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK