Belépek a Pártba
19 március
2018
HÍR
519 látogató

A Fidesz ne rejtegesse programját a választók elől!

A Magyar Liberális Párt felszólítja a kormánypártot, hogy árulja el, mire készülnek a választások után! Elképesztőnek tartjuk, hogy a Fidesz programja nyolc évnyi kormányzás után annyiból áll: “folytatjuk”.  Az embereknek joguk van ismerni a pártok terveit, hogy azok ismeretében szavazhassanak április 8-án.

A Liberálisok tudni szeretnék, hogy Orbán Viktor március 15-i beszédében mit értett jogi és politikai elégtételen? Vannak-e a Fidesz tarsolyában újabb, a demokráciát korlátozó intézkedések? A Népszabadság tönkretétele, az Origo és a TV2 megszállása, a közszolgálati média propaganda gyárrá alakítása után újabb támadást intéznek-e a még megmaradt, független és szabad magyar sajtó ellen? Tovább korlátozzák-e a demokratikus és tisztességes Magyarországért küzdő civil szervezetek működését? Akarnak-e elégtételt venni azokon a diákokon és tanárokon, akik az elmúlt hónapokban tüntettek az Orbán-kormány központosított oktatáspolitikája ellen? Esetleg azokon az orvosokon és ápolókon, akik két ciklus óta kongatják a vészharangot a magyar egészségügy válságos állapota miatt?

A Liberálisok szerint az elmúlt nyolc évben a nemzeti együttműködés helyett a nemzet megosztásának rendszere épült ki. A Fidesz a kétharmados többséggel saját képére formálta az országot, átalakította az alkotmányt, százával módosította a törvényeket. Érthetetlen, hogy ezek után a magyar miniszterelnök miért fenyegeti a magyar embereket, az ellenzéki szavazókat március 15-én.

Arra kérjük a Fideszt, hogy ne titkolja el az emberek elől, mire készül! Az emberek már bebizonyították: változást akarnak, nem elégtételre és gyűlölködésre, hanem békére és valódi együttműködésre vágynak. A Liberálisok a Változás Szövetségének tagjaként azért küzdenek, hogy Orbán Viktornak és pártjának ne legyen lehetősége végrehajtani azokat a terveket, amelyekkel tovább korlátozhatnák a demokráciát Magyarországon!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK