Belépek a Pártba
27 június
2018
HÍR
436 látogató

A BKV-botrányok miatt is kérjen bocsánatot Tarlós István!

A budapesti főpolgármester bocsánatot kért a Red Bull Air Race miatt okozott felfordulásért, azonban a BKV körüli botrányokért való felelősségvállalás még mindig várat magára. Tarlós István a légkondicionálók kérdését virágosztáshoz hasonlította, így mi is készítettünk neki egy csokrot azokból az ügyekből, amikkel a fővárosi közlekedést teszik napról-napra élhetetlenebbé.

  1. A múlt héten kiderült, hogy felújított metrók helyett elraktározott orosz kocsikat kapott Budapest olyan áron, amiből évtizedekre biztosítani lehetett volna az új, modern állományt más gyártótól.
  2. A BKV a jegyárak szinten tartásáért cserébe már évek óta megszüntette az utasok biztosítását az ő tudtuk nélkül. Több mint egymillió utas elől hallgatták el ezt a felelőtlen döntést.
  3. A magyar buszgyártás csodáját, az elektromos buszt kivonták csupán két év futás után. Mindeközben beszerzési stop van, mivel a már megrendelt buszokat sem szállítják.
  4. A 4-es metró beruházásának a félbehagyása miatt alacsony a forgalom a vonalon és az állomások területén álló üzletek négy éve üresek, mivel így senki nem akarja őket kibérelni.

A 4-es metró akkor lesz egyedül sikeres, ha az eredeti tervek szerinti távolságig kiépítik és a 3-as metrót is meghosszabbítják Káposztásmegyerig és a Liszt Ferenc reptérig. A mai állapotában töredéke a forgalom a lehetséges szintnek. A főpolgármester ne az Air Race miatt magyarázkodjon, hanem ezekre a problémákra adjon választ!

Kép: hvg.hu

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK