Belépek a Pártba
27 január
2015
HÍR
618 látogató

A bevándorlásról szóló vitanap jó alkalom lesz, hogy beszéljünk a letelepedési kötvényekről

A Magyar Liberális Párt egyáltalán nem lepődik meg azon, hogy a Fidesz éppen a  bevándorlásról kezdeményez parlamenti vitanapot.

A Charlie Hebdo tragédia óta a magyar kormány mást sem tesz, mint a bevándorlókból ellenséget kreál, indulatokat szít és a ,,gazdasági bevándorló” jogilag is értelmezhetetlen címkéjével bélyegez meg embereket. A kormánypárt a párizsi terrortámadást használja fel gyalázatos módon arra, hogy többek között korrupciós ügyeiről, gazdagodó minisztereiről, a kitiltási botrányról, Matolcsy milliárdos költéseiről elterelje a figyelmet. És teszi mindezt a kormány nevében éppen Rogán Antal, aki a mai napig nem számolt el magánvagyonával, akinek kerületében sorra kerülnek elő a furcsa ingatlanügyek, s aki a letelepedési kötvények kapcsán mindent megtett, hogy a bevétel az államkassza helyett offshore hátterű cégekhez kerüljön.

Rogán Antal tegnap a parlamenti vitanap kezdeményezése mellett arról is beszélt, hogy ,,bizonyos körben érdemes megkérdezni az embereket is a bevándorlókról”.  A vasárnapi zárva tartás kapcsán már kiderült, hogy Rogán Antal mértékadó egyeztetésnek tekinti, ha a kormány a CBA dolgozóit kérdezi meg, ezért valószínű, most is rájuk számítanak.

A Magyar Liberális Párt bízik benne, hogy a bevándorlásról tartandó vitanap alkalmas lesz arra, hogy a parlamentben beszéljenek az offshore hátterű letelepedési kötvényekről, ill. azokról a bevándorló magyarokról, akik tömegével költöznek más országokba, menekülve a Fidesz gazdaságpolitikája elöl.

 

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK