Belépek a Pártba
22 január
2015
HÍR
743 látogató

98 napja nem tudjuk, kik vannak a kitiltási listán

A Külügyminisztérium lehet, hogy lezártnak tekinti a kitiltási ügyet – ahogy azt tegnap Magyar Levente külügyi államtitkár nyilatkozta – a magyar állampolgárok azonban nem.

Ma pontosan 98 napja, a botrány kirobbanása óta nem tudjuk, hogy Vida Ildikón kívül kik azok a tisztviselők, akik a kitiltási listán szerepelnek. Pontosan 98 napja nem tett a kormány semmit azért, hogy a NAV elnökét felelősségre vonja. A kormány pontosan 98 napja nem tett egy lépést sem annak érdekében, hogy a közvélemény előtt tisztázza, mi történt, mi történik a NAV vezetőségében, és nem tett semmit azért, hogy helyreállítsa a közbizalmat a NAV iránt.

A Fidesz-kormány Colleen Bell érkezésével igyekszik semmissé tenni az elmúlt hónapok elhibázott diplomáciai lépéseit, a külügy pedig azt gondolja, hogy egy egyszerű nyilatkozattal elfeledteti mindazt az állampolgárokkal, ami André Goodfrienddel és a kitiltási ügyben történt. A Liberálisok azonban nem tekintik lezártnak az ügyet azzal, hogy Orbán Viktor Vida Ildikóval eljátszatott egy feljelentési színjátékot, melynek eredménye borítékolhatóan nulla volt.

A Liberálisok, az utcán tüntető tízezrekkel együtt továbbra is kitiltási lista nyilvánosságra hozását, és a listán szereplők felelősségre vonását követelik a kormánytól.

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK