Belépek a Pártba
17 október
2021
HÍR
3655 látogató

2022-ben együtt váltjuk le az Orbán-kormányt

Gratulálunk Márki-Zay Péternek a második fordulóban aratott győzelméhez, és gratulálunk az előválasztás minden résztvevőjének. A magas részvétel erős felhatalmazást jelent ahhoz, hogy 2022-ben együtt, közös miniszterelnök- és képviselőjelöltekkel, valamint közös programmal váltsuk le a Fideszt. Ehhez a győzelemhez mindenkire szükség lesz, aki részt vett az előválasztáson, akár nyert, akár nem, és szükség lesz azokra a civilekre és aktivistákra is, akik segítettek az első országos előválasztás lebonyolításában a sátraknál és az online térben. A Magyar Liberális Párt és két továbbjutó jelöltje, Bősz Anett és Sermer Ádám mindent el fog követni annak érdekében, hogy jövő tavasszal is győzelemre segítse az ellenzéket. Az a célunk, hogy együttes erővel állítsuk helyre a magyar demokráciát, közösen vessünk véget a mindent behálózó korrupciónak, és közösen teremtsünk egy szolidáris, békés és együttműködő Magyarországot. Bősz Anett és Sermer Ádám, ha győznek, a Demokratikus Koalíció frakcióját fogják erősíteni a parlamentben, hiszen a DK-val kötött szoros szövetség vezetett Pest megye 1-es és a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 7-es körzetében sikerre. A rekord részvétel azt mutatja, hogy egyre többen és többen szeretnének változást, egyre többen akarják leváltani az Orbán-kormányt. Az egyesült ellenzéknek végre valódi lehetősége nyílik rá, hogy a többséget képviselve lerakja egy új Magyarország alapjait. Mi pedig ebben a munkában legjobb tudásunk szerint veszünk részt továbbra is.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK