Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

08 február
2018
HÍR
223 látogató

Zalaegerszegen egy pillanatig működött az erkölcs, végül győzött a Fidesz maffiaállama

Egy pillanatig működött az erkölcs a zalaegerszegi fideszes önkormányzati képviselők munkájában, és bátran megszavazták azt, hogy a város által kötött Elios-szerződést nyilvánosságra hozzák. Az erkölcsnél azonban ezúttal is erősebbnek bizonyult a maffiaszabály; a Tiborcz-féle szerződés, azaz a miniszterelnök vejének piszkos ügyeit az utolsó pillanatig védeni kell. Ezért aztán, nyilván felsőbb utasításra újra szavaztak a kérdésről a zalai képviselők, a szó képletes és valóságos értelmében is sötétséget borítva a lakosságra.

A Fidesz tehát változatlanul abban a hitben él, hogy ha minden hatalmat megszerez itthon, akkor eltitkolhatóak az ügyei. Azt hiszi, ha a nyilvánosság szinte teljes egészét uralja, képes elzárni, vagy manipulálni minden információt. A Fidesz azonban téved; akárhogy is takargatja, olyan mennyiségű botrány, korrupció és immár bűnszervezetben elkövetett bűncselekmény veszi körül, hogy azokat már maga Orbán Viktor sem tudja kontrollálni. Naponta bukkannak elő újabb és újabb ügyek; hol a szűkebben vett, hol a tágabban vett családhoz köthetően. Hol Kósa Lajos mamája, hol a miniszterelnök veje a főszereplő, hol pedig Orbán papája jut nagyobb mennyiségű állami feladathoz és pénzhez.

A Fidesz továbbra is abban bízik, hogy a Polt Péter, volt Fidesz-tag vezette ügyészség mindent képes eltakarítani az útból, hogy az OLAF által feltárt visszaéléseket is be tudja söpörni a szőnyeg alá. És persze a Fidesz abban is bízik, hogy a kommunikációs fölény elegendő a választók megtévesztésére. A Liberálisok azonban biztosak abban, hogy a polgárok szemét nem lehet letakarni, még akkor sem, ha a Fidesz sötétségben próbálja tartani a választókat.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók