Belépek a Pártba
13 február
2018
HÍR
734 látogató

Vonják vissza a Stop Soros csomagot!

A Magyar Liberális Párt szerint a Stop Soros csomagot nem szigorítani kell, hanem visszavonni. Felháborítónak és elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az Orbán-kormány nyilvánvaló hazugságokra alapozva akarja ellehetetleníteni az alapvető emberi jogokért küzdő, magyarországi civil szervezeteket. Nemzetbiztonsági kockázatot nem a civilek jelentik az ország számára, hanem a Fidesz-kormány kapzsisága. Orbán Viktor kabinetje ugyanis több mint 20 ezer gazdasági bevándorlónak adott letelepedési kötvényt, a sokmilliárdos hasznot hozó üzlet nyereséget pedig offshore hátterű cégeken keresztül tüntették el. Éppen ezért nem a civileket, hanem az Orbán-kormányt kellene mielőbb nemzetbiztonsági vizsgálat alá vetni. Szeretnénk, ha számot adna róla a kormány, miért fogadtak be tízezrével embereket valódi ellenőrzés nélkül! Szeretnénk, ha számot adnának róla, mekkora  kockázatot jelent, hogy a letelepedési kötvénynek köszönhetően bűnözők, titkos ügynökök és terroristák százai érkezhettek Magyarországra és Európába.

Magyarországra nem a civilek jelentik a veszélyt, hanem a Fidesz hazugságkampánya, amelynek egyetlen célja, hogy félelemből kovácsoljanak politikai hasznot a hatalom megtartása érdekében. Felszólítjuk a Fideszt, hogy április 8-ig ne indítsanak újabb propagandakampányokat, és ne hozzanak olyan törvényeket, amelyek korlátozzák a magyar civil szervezetek működését. Április 8-a után a Változás Szövetsége számon fogja kérni a milliárdokat, amit a magyar emberek megtévesztésére költöttek. Számon fogjuk kérni a milliárdokat, amiket fideszes offshore cégeken keresztül eltüntettek.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK