Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

13 február
2018
HÍR
237 látogató

Vonják vissza a Stop Soros csomagot!

A Magyar Liberális Párt szerint a Stop Soros csomagot nem szigorítani kell, hanem visszavonni. Felháborítónak és elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az Orbán-kormány nyilvánvaló hazugságokra alapozva akarja ellehetetleníteni az alapvető emberi jogokért küzdő, magyarországi civil szervezeteket. Nemzetbiztonsági kockázatot nem a civilek jelentik az ország számára, hanem a Fidesz-kormány kapzsisága. Orbán Viktor kabinetje ugyanis több mint 20 ezer gazdasági bevándorlónak adott letelepedési kötvényt, a sokmilliárdos hasznot hozó üzlet nyereséget pedig offshore hátterű cégeken keresztül tüntették el. Éppen ezért nem a civileket, hanem az Orbán-kormányt kellene mielőbb nemzetbiztonsági vizsgálat alá vetni. Szeretnénk, ha számot adna róla a kormány, miért fogadtak be tízezrével embereket valódi ellenőrzés nélkül! Szeretnénk, ha számot adnának róla, mekkora  kockázatot jelent, hogy a letelepedési kötvénynek köszönhetően bűnözők, titkos ügynökök és terroristák százai érkezhettek Magyarországra és Európába.

Magyarországra nem a civilek jelentik a veszélyt, hanem a Fidesz hazugságkampánya, amelynek egyetlen célja, hogy félelemből kovácsoljanak politikai hasznot a hatalom megtartása érdekében. Felszólítjuk a Fideszt, hogy április 8-ig ne indítsanak újabb propagandakampányokat, és ne hozzanak olyan törvényeket, amelyek korlátozzák a magyar civil szervezetek működését. Április 8-a után a Változás Szövetsége számon fogja kérni a milliárdokat, amit a magyar emberek megtévesztésére költöttek. Számon fogjuk kérni a milliárdokat, amiket fideszes offshore cégeken keresztül eltüntettek.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók