Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

30 október
2017
HÍR
202 látogató

Vizsgálja meg a nemzetbiztonsági bizottság az orosz befolyást!

Budapest, 2017. október 30., hétfő (MTI) – A Magyar Liberális Párt elnöke arra kéri a parlament nemzetbiztonsági bizottságát, hogy járjon utána, megalapozottak-e azok a hírek, amelyek orosz befolyással hoznak összefüggésbe budapesti közlekedési ügyeket.

Fodor Gábor, az ellenzéki párt elnöke, független országgyűlési képviselő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján túl szorosnak ítélte a Magyarország és Oroszország közötti kapcsolatot, s azt mondta: szeretne tisztán látni.
Sajtóhírekre hivatkozva közölte: az oroszok befolyása érvényesülhetett a 3-as metró szerelvényeivel kapcsolatos beszerzésben, s ez állhatott Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatójának eltávolítása mögött is.
A liberális politikus szerint egy bizottsági meghallgatásnak ezekre az ügyekre választ kell adnia; azt is szeretné megtudni, valóban álhírekkel próbáltak-e beavatkozni a BKK működésébe.

 

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.

Események

Videók