Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

28 december
2018
HÍR
255 látogató

Vizsgálja ki a közszolgálati kuratórium az ellenzéki képviselők vegzálását!

A Magyar Liberális Párt felszólítja a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának ellenzéki tagjait, hogy kezdeményezzék az országgyűlési képviselőket ért atrocitások kivizsgálását. A törvény szerint a kuratórium feladata „a közszolgálati médiaszolgáltatók függetlenségének védelme” (6.9.). A független működés alapfeltétele, hogy az ellenzéki képviselőket az intézmény ellenőrzésében senki se akadályozhassa meg.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a függetlennek hazudott közmédiában az összellenzéki követeléseket napokig elhallgatták. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az ellenzéki képviselőket megakadályozták abban, hogy a rabszolgatörvény ellen tüntető tízezres tömeg 5 pontos követelését az illetékes szerkesztőnek átadhassák, vagy azokat saját maguk beolvashassák.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az ellenzéki képviselőket nem fogadta az intézmény vezetője, és az illetékes szerkesztővel sem egyeztethettek ennek érdekében. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az ellenzéki képviselőket az intézmény rendjének megzavarására hivatkozva kitiltották a MTV-székház azon részeiről, ahol ellenőrizni lehetne az intézmény működését. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy biztonsági őrök megakadályozták az országgyűlési képviselőket abban, hogy elláthassák munkájukat.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy biztonsági őrök erőszakkal távolítottak el megválasztott parlamenti képviselőket az MTV-székházból. Felszólítjuk ezért a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának ellenzéki tagjait, hogy vetessék fel a kuratórium napirendjére az MTV-székházban történt, botrányos események kivizsgálását. És tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy a közszolgálati médiaszolgáltatók valóban függetlenül működhessenek!

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók