Belépek a Pártba
28 december
2018
HÍR
635 látogató

Vizsgálja ki a közszolgálati kuratórium az ellenzéki képviselők vegzálását!

A Magyar Liberális Párt felszólítja a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának ellenzéki tagjait, hogy kezdeményezzék az országgyűlési képviselőket ért atrocitások kivizsgálását. A törvény szerint a kuratórium feladata „a közszolgálati médiaszolgáltatók függetlenségének védelme” (6.9.). A független működés alapfeltétele, hogy az ellenzéki képviselőket az intézmény ellenőrzésében senki se akadályozhassa meg.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a függetlennek hazudott közmédiában az összellenzéki követeléseket napokig elhallgatták. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az ellenzéki képviselőket megakadályozták abban, hogy a rabszolgatörvény ellen tüntető tízezres tömeg 5 pontos követelését az illetékes szerkesztőnek átadhassák, vagy azokat saját maguk beolvashassák.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az ellenzéki képviselőket nem fogadta az intézmény vezetője, és az illetékes szerkesztővel sem egyeztethettek ennek érdekében. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az ellenzéki képviselőket az intézmény rendjének megzavarására hivatkozva kitiltották a MTV-székház azon részeiről, ahol ellenőrizni lehetne az intézmény működését. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy biztonsági őrök megakadályozták az országgyűlési képviselőket abban, hogy elláthassák munkájukat.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy biztonsági őrök erőszakkal távolítottak el megválasztott parlamenti képviselőket az MTV-székházból. Felszólítjuk ezért a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának ellenzéki tagjait, hogy vetessék fel a kuratórium napirendjére az MTV-székházban történt, botrányos események kivizsgálását. És tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy a közszolgálati médiaszolgáltatók valóban függetlenül működhessenek!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK