Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

24 április
2019
HÍR
118 látogató

Visszasírjuk Balog Zoltánt

Elfogadhatatlan, hogy az Orbán-kormány az államosítással tönkre akarja tenni a roma diákok integrációjában egyedülálló sikereket elérő Dr. Ámbédkar Gimnáziumot. A Liberálisok szerint érthetetlen, hogy a kormány miért csak akkor tudja az iskola fennmaradását támogatni, ha saját kezébe veszi az intézmény irányítását. Az államosítás egyet jelent a jelenlegi szakmai munka felszámolásával. Az elmúlt években ugyanis láttuk, milyen eredményeket tudott felmutatni a Fidesz a cigány diákok integrációjában. Semmilyet. Sose gondoltuk volna, hogy hiányozni fog nekünk Balog Zoltán, de ő legalább saját hatáskörben biztosította az iskola működéséhez szükséges forrásokat. A helyzetet súlyosbítja, hogy azért képtelen az iskola finanszírozni önmagát, mert az azt működtető egyházat az illiberális állam nem hajlandó egyházként bejegyezni. Emiatt támogatásra sem jogosult. Az Orbán-kormány így dupla jogsértést követ el. Semmibe veszi a vallásszabadságot és diszkriminálja a roma diákokat. Szégyen!

 

Fotó: ambedkar.hu

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók