Belépek a Pártba
24 április
2019
HÍR
253 látogató

Visszasírjuk Balog Zoltánt

Elfogadhatatlan, hogy az Orbán-kormány az államosítással tönkre akarja tenni a roma diákok integrációjában egyedülálló sikereket elérő Dr. Ámbédkar Gimnáziumot. A Liberálisok szerint érthetetlen, hogy a kormány miért csak akkor tudja az iskola fennmaradását támogatni, ha saját kezébe veszi az intézmény irányítását. Az államosítás egyet jelent a jelenlegi szakmai munka felszámolásával. Az elmúlt években ugyanis láttuk, milyen eredményeket tudott felmutatni a Fidesz a cigány diákok integrációjában. Semmilyet. Sose gondoltuk volna, hogy hiányozni fog nekünk Balog Zoltán, de ő legalább saját hatáskörben biztosította az iskola működéséhez szükséges forrásokat. A helyzetet súlyosbítja, hogy azért képtelen az iskola finanszírozni önmagát, mert az azt működtető egyházat az illiberális állam nem hajlandó egyházként bejegyezni. Emiatt támogatásra sem jogosult. Az Orbán-kormány így dupla jogsértést követ el. Semmibe veszi a vallásszabadságot és diszkriminálja a roma diákokat. Szégyen!

 

Fotó: ambedkar.hu

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.
08 június 2016
HÍR
Szent-Iványi István: Értelmetlen az osztrák-magyar adok-kapok
Az elmúlt napokban éles vita bontakozott ki a menekültek visszaküldéséről Ausztria és hazánk vezetői között.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.

Videók

LiBERÁLiSOK