Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

16 április
2019
HÍR
141 látogató

Vessünk véget közösen a parkolási maffiának! – Szabadai Viktor közös fellépésre szólította a pártokat

Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt budapesti elnöke felhívással fordult az összes párt budapesti elnökéhez, valamit Zugló polgármester-jelöltjeihez a budapesti parkolási rendszer átalakítása érdekében. A Liberálisok politikusa mai sajtótájékoztatóján arra hívta fel a figyelmet, hogy jelenleg egész Budapestet behálózza a parkolási maffia: mindegyik kerületben találhatunk korrupcióra utaló jeleket. A baloldal a jobboldalra, a jobb pedig a baloldalra mutogat, miközben a két oldal háttéralkuja felelős azért, hogy a parkolásból befolyó bevételeket jelenleg nem a tömegközlekedés fejlesztésére, és nem új külvárosi parkolók építésére fordítják.

Szabadai Viktor felhívásában leszögezte: elég volt az üres ígéretekből és kampánybeszédekből. A polgármester-jelölteknek nem csak beszélniük kellene arról, hogy megválasztásuk esetén tiszta és átlátható parkolási rendszert teremtenek Budapesten, hanem garanciát is kéne vállalniuk arra, hogy támogatják a budapesti parkolási rendszer kifehérítését és a parkolási maffia felszámolását – fejtette ki.

Hozzátette: A Liberálisok szándéknyilatkozatot készítenek az egységes, törvényes és átlátható parkolási rendszer megteremtése érdekében, amely Sermer Ádám főpolgármester-jelöltünk Polgári Budapest című programjának, és az abban szereplő Nagy Budapest-koncepciónak az egyik lényegi eleme. “Arra kérjük a budapesti pártok helyi vezetőit: aláírásukkal fejezzék ki szándékukat, hogy a választások után felmondják a jelenlegi parkolási szerződéseket, tevékenyen segítik a parkolási rendszer kifehérítését és tiszta, korrupciómentes parkolási rendet teremtenek Budapesten” – jelentette ki Szabadai Viktor. A Liberálisok budapesti elnöke arra kért minden budapesti pártvezetőt, valamint a zuglói polgármester-jelölteket, hogy nyilatkozzanak arról, hányadán állnak a parkolási maffiával kapcsolatban. „Lássunk végre tisztán, ki az, aki csak kampányígéreteket tesz, és ki az, aki valóban fel akarja számolni a parkolási maffiát Budapesten. Tegyünk közös vállalást az egységes, törvényes és tiszta parkolási rendszer megteremtése érdekében, lépjünk fel közösen a budapesti maffiahálózat ellen!” – szólította fel az érintetteket Szabadai Viktor.

Vessünk véget a parkolási maffiának! – Felszólítjuk a pártok budapesti elnökeit és Zugló polgármester-jelöltjeit, hogy tegyenek meg mindent a korrupciómentes és átlátható parkolási rendszerért. Írjanak alá egy szándéknyilatkozatot, amelyben vállalják, hogy megválasztásuk esetén mindent megtesznek a parkolási rendszer kifehérítéséért. Legyen egységes, törvényes és átlátható a budapesti parkolás! Szabadai Viktor sajtótájékoztatója➡️👇

تم النشر بواسطة ‏‎Liberálisok‎‏ في الثلاثاء، ١٦ أبريل ٢٠١٩

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók