Belépek a Pártba
16 április
2019
HÍR
1407 látogató

Vessünk véget közösen a parkolási maffiának! – Szabadai Viktor közös fellépésre szólította a pártokat

Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt budapesti elnöke felhívással fordult az összes párt budapesti elnökéhez, valamit Zugló polgármester-jelöltjeihez a budapesti parkolási rendszer átalakítása érdekében. A Liberálisok politikusa mai sajtótájékoztatóján arra hívta fel a figyelmet, hogy jelenleg egész Budapestet behálózza a parkolási maffia: mindegyik kerületben találhatunk korrupcióra utaló jeleket. A baloldal a jobboldalra, a jobb pedig a baloldalra mutogat, miközben a két oldal háttéralkuja felelős azért, hogy a parkolásból befolyó bevételeket jelenleg nem a tömegközlekedés fejlesztésére, és nem új külvárosi parkolók építésére fordítják.

Szabadai Viktor felhívásában leszögezte: elég volt az üres ígéretekből és kampánybeszédekből. A polgármester-jelölteknek nem csak beszélniük kellene arról, hogy megválasztásuk esetén tiszta és átlátható parkolási rendszert teremtenek Budapesten, hanem garanciát is kéne vállalniuk arra, hogy támogatják a budapesti parkolási rendszer kifehérítését és a parkolási maffia felszámolását – fejtette ki.

Hozzátette: A Liberálisok szándéknyilatkozatot készítenek az egységes, törvényes és átlátható parkolási rendszer megteremtése érdekében, amely Sermer Ádám főpolgármester-jelöltünk Polgári Budapest című programjának, és az abban szereplő Nagy Budapest-koncepciónak az egyik lényegi eleme. “Arra kérjük a budapesti pártok helyi vezetőit: aláírásukkal fejezzék ki szándékukat, hogy a választások után felmondják a jelenlegi parkolási szerződéseket, tevékenyen segítik a parkolási rendszer kifehérítését és tiszta, korrupciómentes parkolási rendet teremtenek Budapesten” – jelentette ki Szabadai Viktor. A Liberálisok budapesti elnöke arra kért minden budapesti pártvezetőt, valamint a zuglói polgármester-jelölteket, hogy nyilatkozzanak arról, hányadán állnak a parkolási maffiával kapcsolatban. „Lássunk végre tisztán, ki az, aki csak kampányígéreteket tesz, és ki az, aki valóban fel akarja számolni a parkolási maffiát Budapesten. Tegyünk közös vállalást az egységes, törvényes és tiszta parkolási rendszer megteremtése érdekében, lépjünk fel közösen a budapesti maffiahálózat ellen!” – szólította fel az érintetteket Szabadai Viktor.

Vessünk véget a parkolási maffiának! – Felszólítjuk a pártok budapesti elnökeit és Zugló polgármester-jelöltjeit, hogy tegyenek meg mindent a korrupciómentes és átlátható parkolási rendszerért. Írjanak alá egy szándéknyilatkozatot, amelyben vállalják, hogy megválasztásuk esetén mindent megtesznek a parkolási rendszer kifehérítéséért. Legyen egységes, törvényes és átlátható a budapesti parkolás! Szabadai Viktor sajtótájékoztatója➡️👇

تم النشر بواسطة ‏‎Liberálisok‎‏ في الثلاثاء، ١٦ أبريل ٢٠١٩

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK