Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

06 április
2018
HÍR
374 látogató

Verhofstadt támogatásáról biztosította a Liberálisokat a választási küzdelemben

Guy Verhofstadt, az ALDE  (a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért) Európai parlamenti frakcióvezetője Fodor Gábornak küldött üzenetében támogatásáról biztosította a Liberálisokat a választási küzdelemben. Üzenetében megírta, hogy szoros figyelemmel követi a magyarországi helyzetet és a választási kampányt, reményét fejezi ki, hogy ez a választás fordulatot hoz az ország életében, és lehetővé teszi, hogy végre megszabaduljunk Orbán Viktor illiberális rendszerétől. Verhofstadt ebben a küzdelemben minden demokratikus erőt támogat és nagyra becsüli a Liberálisok részvételét a Változás Szövetségében. A szabadság és a demokrácia iránti elkötelezettségét azzal is kifejezi, hogy szombaton, a kampány utolsó napján rövid időre Magyarországra jön. Személyesen is találkozik Fodor Gábor pártelnökkel, Bősz Anett ügyvivővel és a Liberálisokkal, hogy jelenlétével is segítse a változás erőit. A Liberálisok Verhofstadt támogatását és részvételét a kampányban erős jelzésnek tartják, amely kifejezi az európai demokratikus és liberális vezetők szilárd elkötelezettségét Magyarország szabad, demokratikus és európai jövője iránt.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók