Belépek a Pártba
29 augusztus
2014
HÍR
672 látogató

Vargha Nórát támogatja a DK, az Együtt-PM és a MoMa Fóton

Vargha Nórát, a Magyar Liberális Párt politikusát támogatja a polgármesteri székért folyó közdelemben Fóton a DK, az Együtt-PM és a MoMa is. A Liberálisok szerint az MSZP polgármester jelöltje megtéveszti választóit azzal, hogy kampányában azt a látszatot kelti, mintha az ellenzéki pártok mögé sorakoztak volna föl.

Vargha Nóra a 2013-as időközi önkormányzati választáson jelentős sikert ért el a Magyar Liberális Párt színeiben. Önállóan indulva a szavazatok 13%-át szerezte meg. Az időközi választáson akkor még a DK és az Együtt-PM is a szocialista Takács Istvánt támogatta, aki a választást megnyerte.  Takácsot a tavaly novemberi időközi választáson polgármesternek választották, ám a voksolás eredményét a szavazók egy részének szervezett szállításával összefüggő jogorvoslati, illetve felülvizsgálati kérelmek alapján a Budapest Környéki Törvényszék megsemmisítette, és új választási eljárás lefolytatását írta elő, amelyen már nem ő nyert.

A mostani együttműködésben az MSZP nem vesz részt, a szocialisták egyedüliként indítják újra Takács Istvánt a választáson, míg a többi baloldali ellenzéki párt Vargha Nórát tartja alkalmasabbnak a polgármesteri pozícióra. Vargha Nóra a mostani kampány során már bejelentést tett a helyi választási irodán, mivel úgy véli, Takács István megtéveszti a választókat azzal, hogy továbbra is az időközi választáson használt, összefogásra utaló logósorral kampányol. Takács István politikusi Facebook oldalán jogosulatlanul használja többek között a Magyar Liberális Párt logóját is, hiszen a párt őt nem támogatja. Vargha Nóra bejelentése a helyi fot-online ellen szólt, mely jelenleg is az országgyűlési választások logósorával hirdeti Takács Istvánt.

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK