Belépek a Pártba
03 december
2018
HÍR
427 látogató

Varázsoljunk karácsonyt a tanyavilágba is!

Az ünnepek közeledtével a várakozás öröme költözik be a legtöbbünk szívébe. Sajnos azonban számos család él olyan rettenetesen nehéz anyagi körülmények között Magyarországon, hogy még az egyszerű hétköznapok, a mindennapi kenyér előteremtése is súlyos gondokat jelent számukra. Különösen igaz ez a magyarországi tanyán élők jelentős részére, hiszen közülük rengeteg család él rossz infrastrukturális körülmények közepette, mélyszegénységben, magukra hagyatottan.

Mi, Liberálisok, akik alapértékeinknek tekintjük a társadalmi szolidaritás és az állampolgári egyenlőség eszméit, különösen fontosnak tartjuk a több mint háromszázezer főnyi tanyán élő polgártársunk érdekeinek képviseletét, és törekszünk esélyegyenlőségük megteremtésére.

Karácsony közeledtével ezért a Magyar Liberális Párt nem csak a hajléktalanok, de a tanyán élő szegény családok részére is adománygyűjtő akciót hirdet, amelynek keretében fel kívánjuk hívni a társadalom figyelmét a tanyasiak nehéz helyzetére, és szeretnénk a karácsony fényeit és az ünnep csodáját elvinni oda, ahol most a fénytelenség, a reménytelenség, a szomorúság és a szegénység honol: a magyar tanyavilágba.

Szeretettel várunk adományokat, elsősorban száraz, tartós élelmiszert, ruhákat, játékokat, könyveket, amelyeket a Felső-Homokhátságon, a Pest megyei monori és dabasi járásban, tanyán élő és szegény sorsú kisgyermekes családok részére juttatunk el karácsony előtt. Az adományok december 17-éig, hétfőig folyamatosan leadhatóak a Liberálisok központi irodájában munkaidőben, vagy hétvégi napokon bármikor Hernádon, a Deák Ferenc utca 22. szám alatt.

A Magyar Liberális Párt hagyományaihoz híven idén karácsonykor is adományt gyűjt a hajléktalanok részére is. Az adományokat a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség és az Oltalom Karitatív Egyesület számára ajánljuk fel, az összegyűjtött pénzből pedig tartós élelmiszert vásárolunk a rászorulóknak. A Liberálisok december 18-án viszik el az összegyűlt adományokat a Dankó utcába, ahol ételt osztanak, majd önkéntesként segédkeznek a Fűtött utca dolgozóinak az adományok, ruhák szétválogatásában és a hajléktalanok ellátásában. Varázsoljuk idén is szebbé azoknak a karácsonyát, akiknek a legnagyobb szükségük van rá!

A Liberálisok karácsonyi adománygyűjtő akciói elérhetőek a Facebookon is:
Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK