Belépek a Pártba
16 július
2019
HÍR
319 látogató

Varázsoljuk Hernád Parkvárosává a Váradi-telepet – Chladek Tibor polgármester-jelölt közleménye

A ma “Zsírosnak” is nevezett egykori Várad-telep mindig is Hernád mostohagyermekének számított, kevésbé fejlődött, a település többi részéhez viszonyítva rosszabb infrastrukturális körülmények között éltek és élnek az ott lakók.

Napjainkban a legnagyobb problémát “Zsíroson” – a köznyelv által iskolabusznak nevezett helyi járat hiányán túl, amely korábban a Váradi-telepen élő gyermekek iskolába jutását is segítette, így nem voltak hosszú gyaloglásra kárhoztatva – a járda hiánya és a megnövekedett gépjármű-forgalom okozza az ott élőknek.

Polgármester-jelöltként ígéretet teszek arra, hogy megválasztásomat követően az 5. számú főutat a Köztársaság úttal összekötő Váradi utat az átmenő gépjármű-forgalom elől lezárom, a  Váradi-telepet pedig lakó-pihenő övezetté nyilvánítom a településrészen lakók nyugalmának biztosítása érdekében. A kamion, teherautó- és személygépjármű-forgalom részére, illetve az 5. számú főút és az M5 autópálya közötti kötelező közúti összeköttetés előírását is figyelembe véve a köznyelv által Fekete útnak, Korlátos útnak nevezett régi út nyomvonalán elkerülő út kialakítására fog sor kerülni, így kizárólag a “Zsíroson” lakók autói illetve az ott működő kiskereskedelmi egységekbe szállító járművek használhatják majd a Váradi utat és az abból nyíló utcákat.

A lakó-pihenő övezetté nyilvánított Váradi-telep így Hernád Parkvárosává válhat. Ennek a célnak a megvalósításához is kérem Hernád polgárainak támogatását az őszi önkormányzati választások során.

Chladek Tibor
hernádi polgármester-jelölt
Liberálisok-MSZP

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
08 június 2016
HÍR
Szent-Iványi István: Értelmetlen az osztrák-magyar adok-kapok
Az elmúlt napokban éles vita bontakozott ki a menekültek visszaküldéséről Ausztria és hazánk vezetői között.

Videók

LiBERÁLiSOK