Belépek a Pártba
16 július
2019
HÍR
937 látogató

Varázsoljuk Hernád Parkvárosává a Váradi-telepet – Chladek Tibor polgármester-jelölt közleménye

A ma “Zsírosnak” is nevezett egykori Várad-telep mindig is Hernád mostohagyermekének számított, kevésbé fejlődött, a település többi részéhez viszonyítva rosszabb infrastrukturális körülmények között éltek és élnek az ott lakók.

Napjainkban a legnagyobb problémát “Zsíroson” – a köznyelv által iskolabusznak nevezett helyi járat hiányán túl, amely korábban a Váradi-telepen élő gyermekek iskolába jutását is segítette, így nem voltak hosszú gyaloglásra kárhoztatva – a járda hiánya és a megnövekedett gépjármű-forgalom okozza az ott élőknek.

Polgármester-jelöltként ígéretet teszek arra, hogy megválasztásomat követően az 5. számú főutat a Köztársaság úttal összekötő Váradi utat az átmenő gépjármű-forgalom elől lezárom, a  Váradi-telepet pedig lakó-pihenő övezetté nyilvánítom a településrészen lakók nyugalmának biztosítása érdekében. A kamion, teherautó- és személygépjármű-forgalom részére, illetve az 5. számú főút és az M5 autópálya közötti kötelező közúti összeköttetés előírását is figyelembe véve a köznyelv által Fekete útnak, Korlátos útnak nevezett régi út nyomvonalán elkerülő út kialakítására fog sor kerülni, így kizárólag a “Zsíroson” lakók autói illetve az ott működő kiskereskedelmi egységekbe szállító járművek használhatják majd a Váradi utat és az abból nyíló utcákat.

A lakó-pihenő övezetté nyilvánított Váradi-telep így Hernád Parkvárosává válhat. Ennek a célnak a megvalósításához is kérem Hernád polgárainak támogatását az őszi önkormányzati választások során.

Chladek Tibor
hernádi polgármester-jelölt
Liberálisok-MSZP

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK