Belépek a Pártba
20 március
2015
HÍR
638 látogató

Van-e már MNB feljelentés Quaestor ügyben?

Továbbra sem állt nyilvánosság elé Matolcsy György, aki a Quaestor botrány kirobbanása óta teljesen eltűnt a nyilvánosság elöl. Pedig lenne miről tájékoztatni a közvéleményt, hiszen az általa vezetett MNB látta el a befektetési cég felügyeletét. Matolcsynak már nem csak azt kell elmagyaráznia, hogy mi történt a Quaestornál, hanem arra is választ kell adnia, hogy a jelentett-e öncsődöt a cég, vagy továbbra is minden akadály nélkül végezheti tevékenységét. Várjuk a választ arra is, hogy tett-e feljelentést az MNB Quaestor ügyben.

A MNB vezetője és jogászai azonban úgy tűnik nem a magyar GDP 1%-át érintő brókerbotrányokkal, az esetleges felelősök feljelentésével vannak elfoglalva, hanem a Liberálisok gazdaságpolitikusát fenyegetik feljelentéssel, aki nem csinált mást, mint kérdéseket tett fel Matolcsy Györgynek az MNB működésével, a jegybank felügyeleti munkájával kapcsolatban.

Matolcsy Györgynek a nyilvánosság elé kell állnia. Ha Önként ezt nem teszi meg, akkor Rogán Antalnak kell őt beidézni a Gazdasági Bizottság elé. Számadással tartozik Matolcsy valamennyi magyar állampolgárnak. Be kell számolnia arról, hogy amíg az MNB az ingatlanvásárlások, a külképviseletek és alapítványok létrehozásán ügyködött, hogy nem vette észre felügyeleti szervként a jegybanknál senki, hogy mi történik többek között a Quaestornál.

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK