Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

10 május
2018
HÍR
159 látogató

Útlevélcsalások – Azonnali magyarázatot várunk Szijjártó Pétertől!

Az alábbi nyílt levelet Szijjártó Péter külgazdasági-és külügyminiszternek címezzük: 

 

 

Tisztelt Szijjártó Péter!

Sajtóértesülések szerint könnyen előfordulhat, hogy az Orbán-kormány hanyagsága miatt a magyaroknak újra vízumot kell majd kérvényezni, ha Amerikába akarnak utazni. Az Egyesült Államok ugyanis rossz néven vette, hogy a magyar hatóságok százával juttattak bűnözőket magyar útlevélhez, amellyel lehetőségük van Amerikába utazni. Az amerikai hatóságok szerint súlyos biztonsági rés van a magyar határvédelmi rendszerben.

A Magyar Liberális Párt szeretné megtudni, hogy milyen bűnözőkről van pontosan szó? A 700 problémás útlevélből hányat kaptak meg terroristák vagy terroristákat támogató személyek? A Liberálisok tudni szeretnék, hogyan történhetett meg az, hogy ilyen nagy számban jutottak bűnözők magyar útlevélhez? Milyen lépéseket tett azóta a magyar kormány, hogy megakadályozza a további visszaéléseket? Vagy előfordulhat az, hogy a magyar kormány tudtával és beleegyezésével több száz gazember jutott magyar útlevélhez?

Két lehetőség van: a magyar hatóságok vagy óvatlanok, vagy szervezetten vettek részt a bűnözök útlevélhez juttatásában. Egyik rosszabb, mint a másik. Miközben a menekültválság kapcsán az Orbán-kormány folyamatosan a magyar emberek biztonságáról papol, érthetetlen, hogyan történhetett ilyen eset. A magyarok biztonsága érdekében azonnali és teljes körű magyarázatot várunk!

 

Üdvözlettel,

Magyar Liberális Párt – Liberálisok

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók