Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

07 február
2019
HÍR
241 látogató

Ülést tartott a Liberálisok Pest megyei választmánya

2019. február 7-én tartotta évadnyitó ülését a Magyar Liberális Párt Pest megyei választmánya Budapesten, a párt Hercegprímás utcai székházában.
Az ülésen Chladek Tibor, a Liberálisok megyei választmányi elnöke foglalta össze beszámolójában a területi szervezet elmúlt hónapjainak munkáját, majd a testület eszmecserét folytatott az őszi önkormányzati választási stratégiáról és célokról.
A választmány határozatot hozott arról, hogy a Liberálisok önállóan állítanak listát a Pest megyei közgyűlési választáson, amelynek listavezetője Chladek Tibor lesz, helyi szinten pedig együttműködésre törekednek a demokratikus ellenzéki pártokkal és civil szervezetekkel. A testület felhatalmazta a választmányi elnököt, hogy a párt Pest megyei települési polgármester-jelöltjeiről és helyi önkormányzati képviselő-jelöltjeiről egyeztetéseket folytasson a demokratikus ellenzéki pártokkal, a Liberálisok potenciális választási szövetségeseinek Pest megyei vezetőivel.
Az ülésen részt vett Sermer Ádám, a Liberálisok főpolgármester-jelöltje és Boruzs András pártigazgató is.
(A fényképen a Pest megyei választmány elnöksége: Szekeres István alelnök, Chladek Tibor elnök, Horváth András alelnök, Hoksza Imre pusztavacsi csoportelnök)
Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók