Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

09 november
2018
HÍR
354 látogató

Üdvözöljük a Momentumot az európai liberálisok pártcsaládjában

Gratulálunk a Momentumnak, hogy felvételt nyert az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségébe (ALDE) pénteken, Madridban. Örülünk annak, hogy a Magyar Liberális Párt 2015-ös csatlakozását követően, idén egy újabb magyar párttal bővülhetett az európai liberálisok pártcsaládja.

A Magyar Liberális Párt a kezdetektől fogva támogatta a Momentum belépését a szövetségbe, és Madridban is emellett szavazott. Bízunk benne, hogy a tagság elnyerésével lehetőség nyílik pártjaink között a még szorosabb együttműködésre, hiszen céljaink a kezdetektől fogva közösek. Mindkét párt a szabadságjogokra épülő, demokratikus és európai Magyarországért harcol. Közös erővel a jövőben hatékonyabban tudunk fellépni az Orbán-kormány illiberális politikájával szemben is.

A Momentum csatlakozását követően tárgyalásokat kezdeményezünk a két párt vezetősége között az európai parlamenti választásokon való együttműködésről. Az a célunk, hogy a liberális erők minél jobban szerepeljenek, és ne egymást gyengítsék az előttünk álló, májusi szavazáson. A Magyar Liberális Párt felajánlja a Momentumnak, hogy megosztja a szövetségben gyűjtött tapasztalatait, és segíti a párt kapcsolatépítését a nemzetközi színtéren is. Sok sikert kívánunk pártcsaládunk legújabb tagjának, a liberális Momentumnak!

A mellékelt fotón Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke szólalt fel a Momentum európai liberális pártcsaládhoz való csatlakozása mellett, az ALDE idei kongresszusán.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók