Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

26 szeptember
2017
HÍR
191 látogató

Tiltott pártfinanszírozásra készül a Fidesz

A Fidesz és a kormány már nem is csinál titkot abból, hogy az általuk kitalált Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció egyetlen célja, hogy a kormány újra eláraszthassa plakátjaival az egész országot közvetlenül a választások előtt. A nemzeti konzultáció minden esetben kizárólag Orbán Viktor kormányának érdekét szolgálta és ezúttal sem lesz ez másképp.

Ezúttal azonban a közpénzekkel való fideszes trükközésnél is többről van szó: azzal, hogy a kormány közvetlenül a választások elé időzíti a nemzeti konzultációt, tiltott pártfinanszírozást követ el. Miközben a törvény szerint a pártok 703 millió forintot költhetnek kampányra állami forrásból, a legutóbbi Soros-kampány a kormány 5,7 milliárd forintnyi közpénzt emésztett fel.

A Fidesznek tehát várhatóan a törvényben megengedett összeg kilencszerese áll majd rendelkezésre ezúttal is, így akarja Orbán Viktor jogosulatlan előnyhöz juttatni a pártját. Ez is bizonyítja, hogy Orbán Viktor nem Soros Györgytől fél, hanem az elégedetlen magyar választóktól és az őket képviselő ellenzéki pártoktól. Ha nem így lenne, nem nyúlna ilyen aljas eszközökhöz.

A Liberálisok mindent megtesznek, hogy megakadályozzuk ezt a törvénytelen és antidemokratikus akciót. Mi továbbra is azt a normális Magyarországot képviseljük, amit 1989-ben elképzeltünk. Azt javaslom ezért a többi ellenzéki pártnak, hogy gyűjtsünk össze minél több kitöltetlen konzultációs ívet, mutassuk meg, hogy sokan nem kérnek ebben az országban a rosszindulatú és félrevezető propagandából!

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók