Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

06 április
2019
HÍR
279 látogató

Teljes körű demokrata ellenzéki együttműködésre van szükség az önkormányzati választáson

A Magyar Liberális Párt hivatalos tárgyalásokat kezdeményez a demokrata ellenzékkel az önkormányzati választásokkal kapcsolatban. A Liberálisok célja, hogy minden körzetben egyetlen közös jelöltet állítson a demokrata ellenzék a szélsőséges és populista Fidesszel szemben. A párt egy háromfős tárgyalódelegációt állított fel. Ne titokban, füstös szobákban, hanem a nyilvánosság és a választók bevonásával dőljön el, hogy ki és hol indul majd az őszi választásokon. A Liberálisok mindenképp állítanak saját jelölteket, és abban bíznak, hogy ezt az ellenzéki együttműködés keretében tudják majd megtenni. Nem szabad újra elkövetni azt a hibát, hogy az azonos értékeket valló ellenzéki erők egymás ellen versengő jelöltekkel és listákkal saját magukat gyengítsék tovább. 2018-ban egy kis belátással könnyen meg lehetett volna akadályozni a Fidesz kétharmadát, idén májusban pedig a fővárosban és a megyeszékhelyeken is meg lehetne törni a kormánypártok hatalmát. A Liberálisok ezért felszólítják az Európa-párti, demokrata ellenzéket, hogy haladéktalanul kezdjenek tárgyalásokat a teljes körű együttműködés érdekében.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók