Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

02 november
2017
HÍR
208 látogató

Tarlós 200 ezer utast a metróállomáson hagyna

A Magyar Liberális Párt elfogadhatatlannak tartja, hogy a fővárosi vezetés hanyagsága miatt napi 200 ezer budapesti utasnak nem jut hely a 3-as metrót pótló buszokon. Tarlós István a minap elismerte, hogy csak annyi busz áll rendelkezésre, ami az utasok 60 százalékának elég. Ugyanakkor a főpolgármester „csacsiságnak” nevezte a követelést, hogy több helyettesítő járművet helyezzenek forgalomba a 2020-ig tartó felújítás idejére.

Az ország legforgalmasabb közlekedési eszközének pótlását szándékosan alultervezték, nincs elég pénz a teljes körű felújításra. Súlyos hibának tartjuk, hogy a metróvonal rég óta várt meghosszabbítása is elmarad, Káposztásmegyer és Ferihegy felé sem lesznek újabb megállók. Ráadásul nyolc állomást akadálymentesítés nélkül újítanának meg, így ezeket a megállókat újabb évtizedekig nem vehetik majd igénybe a mozgássérültek és a babakocsival közlekedők.

Közben az is kiderült, hogy a méregdrágán felújított metrókocsikat az orosz titkosszolgálat beavatkozásával erőltetették rá Budapestre.

A Liberálisok követelik, hogy sürgősen tervezzék át a metrópótlást úgy, hogy a felújítás idején a buszok minden utast el tudjanak szállítani, valamint felszólítják Tarlós Istvánt és a kormányt, hogy tisztázzák magukat az orosz befolyással kapcsolatos vádak alól.

Hozzászólás


26 július 2016
HÍR
Liberálisok: A Jobbik újra a radikalizálódás útjára lépett?
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.

Események

Videók