Belépek a Pártba
17 augusztus
2014
HÍR
786 látogató

Támogatjuk Rózsa Edit társadalmi békét hirdető programját Miskolcon

Rózsa Edit, a Liberálisok által támogatott civil polgármesterjelölt, Miskolcon ma meghirdette a Békét! – című programját. Rózsa Edit a programismertetőn elmondta, azért indult el a posztért, mert meggyőződése szerint a város bajban és válságban van. Különösen az utóbbi hónapokban, a polgármesterjelölteket látva vált világossá számára, hogy sem a jobb, sem a baloldali pártoknak nincs megoldási javaslatuk az általános válságra és a konfliktusok kezelésére, botránypolitizálás zajlik a városban.

Rózsa Edit külön megszólította a miskolci nőket, mert úgy gondolja, a miskolci nők képesek újraépíteni az emberi kapcsolatokat és ezáltal Miskolcot.
A Magyar Liberális Párt szerint Miskolcnak szüksége van egy olyan polgármesterjelöltre, aki kellő politikai tapasztalattal rendelkezik, ugyanakkor ismeri Miskolc problémáit, békét tud teremteni a szélsőséges politikai erők által manipulált városban. A Magyar Liberális Párt szerint Rózsa Edit ideális jelölt, megtestesíti mindazt, amire Miskolcnak szüksége van, megfelelő alternatívát nyújt mindazoknak, akik elutasítják a szélsőséges eszméket, a rasszizmust.

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK