Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

06 július
2018
HÍR
107 látogató

Szüntessék meg a közegészségügyi vészhelyzetet Budapesten!

Figyelemfelhívó rövidfilmmel demonstrálnak a Liberálisok a Budapest közepén lévő elképesztő állapotok miatt. Szabadai  Viktor, a Liberálisok budapesti választmányának elnöke azért forgatott videót a Városliget, Angyalföld és a BVSC Sporttelep által határolt zuglói területen, hogy felhívjuk a figyelmet az ott uralkodó helyzet tarthatatlanságára. A vasúti területen embermagasságú szeméthegyeket, méteres gazt és állati tetemeket találtunk. Elfogadhatatlan, hogy a főváros közepén ilyen áldatlan állapotok uralkodjanak, miközben sem a főváros, sem az önkormányzat, sem a MÁV nem tesz semmit a terület rendben tartásáért.

Azonnali cselekvésre van szükség, hiszen a zuglói területen talált szeméthegyek és állati tetemek nagyfokú közegészségügyi kockázatot jelentenek. Nem csak a XIV. kerületi vasúti síneknél találkozhatunk azonban ilyen, Európához és a magyar fővároshoz méltatlan állapotokkal. A főváros közigazgatási területén belül, a HÉV vonalait és a gyermekvasutat leszámítva, 11 sugárirányú, összesen 121 km hosszúságú vasútvonal található. Közülük számos vonalon akadnak a zuglóihoz hasonló problémák, éppen ezért a teljes budapesti vasúti vonal felülvizsgálatát kezdeményezzük a MÁV-nál. Emellett felszólítjuk Tarlós István főpolgármestert, a XIV. kerületi önkormányzatot, és annak  polgármesterét, Karácsony Gergelyt, hogy gondoskodjon a zuglói szeméthegyek eltakarításáról! Nem uralkodhatnak a zuglóihoz hasonló, lakosságra veszélyes állapotok a főváros kellős közepén. Szüntessék meg a közegészségügyi vészhelyzetet Budapesten!

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók