Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

08 október
2018
HÍR
353 látogató

Szégyen! – Orbán baráti szövetségesként tetszeleg Erdogan oldalán

Recep Tayyip Erdogan látogatása jó alkalmat kínált volna arra, hogy a magyar kormány kiálljon a török emberek alapvető jogaiért. Orbán Viktor és a Fidesz azonban ahelyett, hogy elítélte volna a török elnök antidemokratikus politikáját, inkább megpróbálja lemásolnia azt.

Törökországban Erdogan vezetésével ellehetetlenítik a civil szervezeteket, listázzák a tudósokat és a művészeket, felszámolják a hatalommal kritikus médiát, bezárják az ellenzéki újságírókat és politikusokat. Törökországban az elnök a tisztességtelen körülmények között elért választási győzelmét után minden eszközt megragadott, hogy végérvényesen maga alá gyűrje a jogállam intézményrendszerét. Törökországban ma semmibe veszik az alapvető emberi jogokat, az elnököt, rokonait és bizalmasait pedig folyamatosan korrupciós botrányok övezik.

Erdogan Törökországa elrettentő például kellene szolgáljon az európai Magyarország vezetőinek. Szégyenletesnek tartjuk, hogy ehelyett a Fidesz és Orbán Viktor baráti szövetségesként tetszeleg a török diktátor oldalán, és egyre nagyobb szorgalommal másolják az elnyomás politikáját.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók