Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

07 július
2018
HÍR
126 látogató

Szavazz Te is Győri Péterre!

A Magyar Liberális Párt a civilek és a demokratikus ellenzék közös jelöltjét, Dr. Győri Pétert támogatja a józsefvárosi időközi polgármester-választáson. A Liberálisok szerint csak akkor van esélye az ellenzéknek a Fidesszel szemben, ha együttműködik és a civilek támogatását is el tudja nyerni.

Dr. Győri elkötelezett az elesettek iránt, hosszú évek óta segíti a rászorulókat, és nyitott a konstruktív párbeszédre az itt élőket támogató civil szervezetekkel is. A független jelölt szakmai múltja alkalmassá teszi arra, hogy a városrész súlyos társadalmi problémáit eredményesen tudja kezelni. Tudósként, szervezeti vezetőként és korábban politikusként is azért küzdött, hogy az önkormányzatok odafigyeljenek az emberek valós problémáira, és azokra minél hatékonyabb megoldást sikerüljön találni.

A Liberálisok szerint Dr. Győri Péter elkötelezett demokrata, aki kiáll az alapvető jogokért és a liberális értékekért. Arra kérjük Józsefváros lakóit, a város jövője érdekében támogassák őt a vasárnapi időközi választáson!

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók