Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

05 január
2018
HÍR
195 látogató

Számoljon el a támogatásokkal a Fidesz!

A Magyar Liberális Párt részletes beszámolót vár a Fidesztől, miután Orbán Viktor levélben kért pénzt a Soros György elleni kampány folytatásához híveitől. Szeretnénk megtudni, hogy hány levelet küldött ki a párt, mindez pontosan mennyibe kerül, és miből finanszírozzák majd a kampányt. Tudni akarjuk azt is, hogy mennyi pénz folyik majd be a kampány során a Fideszhez. Vajon hasonlóan szigorúan számolnak majd el a támogatásokkal, mint ahogyan azt a sokat támadott civilektől várja el a kormány? Vagy ez a pénzgyűjtő kampány is pont olyan átláthatatlan módon zajlik, mint ahogyan nemzeti konzultáció?

A kormány az adófizetők terhére már így is tízmilliárdokat költött a hazugságokra épülő gyűlöletkampányra, a Fidesz most mégis újabb hadjáratot indítana a támogatók felajánlásából. Csak a legutóbbi két nemzeti konzultációra közel 20 milliárd forint közpénzt szórtak el.

A pénzgyűjtő akció alkalmas lehet arra is, hogy kétes hátterű bevételeket mosson tisztára a párt, és így finanszírozza a 2018-as országgyűlési kampányát. Elvárjuk továbbá az Állami Számvevőszéktől, hogy ne csak az ellenzéki pártok gazdálkodását ellenőrizze a választások előtt, hanem a Fidesz kampányköltéseit is, különös tekintettel a most induló gyűlöletkampányra.

Fotó: 444

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók