Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

08 február
2019
HÍR
141 látogató

Szabadai Viktor: Tarlós István és a fővárosi vezetés megint átverte a budapestieket

Tarlós István főpolgármester mai Magyar Nemzetnek adott interjújában egyértelműen arról nyilatkozott, hogy a BKK-t meg kell szüntetni. Alapvetően elhibázottnak, a város működésére nézve hátrányosnak tartjuk azt a lépést, ami az integrált közlekedésszervezéssel és irányítással foglalkozó társaság felszámolására, feladatainak szétdarabolására irányul. Ugyanakkor még súlyosabb az a tény, hogy a város vezetése folyamatosan hülyének nézi Budapest lakóit, jó példa erre a legutóbbi Fővárosi Közgyűlésben zajlott színjáték is. Alig három héttel ezelőtt, január 23-án Nemesdy Ervin, az új BKK-vezető megválasztásakor úgy nyilatkozott a közgyűlés nyilvánossága előtt (2019. január 23-i Közgyűlés jegyzőkönyve, 37. oldal): „A főpolgármester úr nem azzal engedett engem – legalábbis én egyetlen mondatát nem hallottam arról -, hogy nekem be kellene szántani a BKK-t. Szó nincs erről!” Nyilvánvalóan semmi olyan, az ügyet befolyásoló esemény nem történt azóta, amit ezelőtt három héttel nem tudott előre a városvezetés, tehát itt is tetten érhető, hogyan vezeti félre Budapest lakóit a Tarlós-féle városvezetés. A Liberálisok felszólítják Tarlós Istvánt és Nemesdy Ervint, hogy tisztázzák, miért adtak egymással ellentétes információkat a BKK-val kapcsolatban!

Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti választmányának elnöke   

 

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter beszél a kulturális tao ügyében tartott sajtótájékoztatón a budapesti Városházán 2019. január 28-án. Mellette Tarlós István főpolgármester (k) és Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) kultúráért felelős államtitkára. MTI/Mohai Balázs

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók