Belépek a Pártba
08 február
2019
HÍR
207 látogató

Szabadai Viktor: Tarlós István és a fővárosi vezetés megint átverte a budapestieket

Tarlós István főpolgármester mai Magyar Nemzetnek adott interjújában egyértelműen arról nyilatkozott, hogy a BKK-t meg kell szüntetni. Alapvetően elhibázottnak, a város működésére nézve hátrányosnak tartjuk azt a lépést, ami az integrált közlekedésszervezéssel és irányítással foglalkozó társaság felszámolására, feladatainak szétdarabolására irányul. Ugyanakkor még súlyosabb az a tény, hogy a város vezetése folyamatosan hülyének nézi Budapest lakóit, jó példa erre a legutóbbi Fővárosi Közgyűlésben zajlott színjáték is. Alig három héttel ezelőtt, január 23-án Nemesdy Ervin, az új BKK-vezető megválasztásakor úgy nyilatkozott a közgyűlés nyilvánossága előtt (2019. január 23-i Közgyűlés jegyzőkönyve, 37. oldal): „A főpolgármester úr nem azzal engedett engem – legalábbis én egyetlen mondatát nem hallottam arról -, hogy nekem be kellene szántani a BKK-t. Szó nincs erről!” Nyilvánvalóan semmi olyan, az ügyet befolyásoló esemény nem történt azóta, amit ezelőtt három héttel nem tudott előre a városvezetés, tehát itt is tetten érhető, hogyan vezeti félre Budapest lakóit a Tarlós-féle városvezetés. A Liberálisok felszólítják Tarlós Istvánt és Nemesdy Ervint, hogy tisztázzák, miért adtak egymással ellentétes információkat a BKK-val kapcsolatban!

Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti választmányának elnöke   

 

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter beszél a kulturális tao ügyében tartott sajtótájékoztatón a budapesti Városházán 2019. január 28-án. Mellette Tarlós István főpolgármester (k) és Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) kultúráért felelős államtitkára. MTI/Mohai Balázs

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
08 június 2016
HÍR
Szent-Iványi István: Értelmetlen az osztrák-magyar adok-kapok
Az elmúlt napokban éles vita bontakozott ki a menekültek visszaküldéséről Ausztria és hazánk vezetői között.

Videók

LiBERÁLiSOK