Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

11 április
2018
HÍR
132 látogató

Szabadai Viktor: nem hagyjuk, hogy Orbán Viktor elégtételt vegyen a budapestieken!

A Magyar Liberális Párt Orbán Viktorhoz és a Fideszhez fordul, hogy megtudja: mi a miniszterelnök terve a választások után Budapesttel, ahol a kormánypárt komoly vereséget szenvedett. A Liberálisok szerint félő, hogy Orbán, betartva ígéretét, elégtételt akar venni azokon, akik nem rájuk szavaztak. Korábban már felhívtuk a figyelmet arra a veszélyre, hogy a Fidesz az önkormányzatiság felszámolására készül. A kétharmad birtokában most lehetőségük nyílhat arra, hogy tovább központosítsák a hatalmat, és a Budapest függetlenségének felszámolásával a maradék ellenzéket is felszámolják.

A Liberálisok szerint a Fidesz a civil szervezetek megregulázásával akarja kezdeni a munkáját. Azt is sejtjük, hogy a CEU-t, Budapest egyik legjobb egyetemét végérvényesen el akarják lehetetleníteni. A Magyar Nemzet választások utáni megszűnése a bizonyíték arra, hogy Orbán nem csak fenyegetett az elégtétellel, de azonnal munkába is kezdett. A választás másnapján bejegyezték a Mészáros Építőipari Holdingot is. A Liberálisok szerint Tiborcz István a fővárosban is szeretne lámpákat telepíteni az Eliossal, Mészáros Lőrinc pedig be akarja vásárolni magát a Gellért Fürdőbe. A kormány mindeközben beköltözik a várba, egyre több épületet sajátít ki magának a várnegyedben, ahonnan ki akarják zárni a budapestieket és a turistákat.

A Liberálisok visszautasítják, hogy bárkit megbüntessenek, azért, mert nem ért egyet Orbán Viktorral. Üzenjük a miniszterelnöknek, hogy nem adjuk Budapest értékeit! Nem hagyjuk, hogy a Fidesz elégtételt vegyen a fővároson és lakóin! A Magyar Liberális Párt részt fog venni a hétvégi tüntetésen, hogy a változást akaró többséggel együtt egy tisztességes és szabad Magyarországért, a magyar demokráciáért demonstráljunk.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók