Belépek a Pártba
11 április
2018
HÍR
276 látogató

Szabadai Viktor: nem hagyjuk, hogy Orbán Viktor elégtételt vegyen a budapestieken!

A Magyar Liberális Párt Orbán Viktorhoz és a Fideszhez fordul, hogy megtudja: mi a miniszterelnök terve a választások után Budapesttel, ahol a kormánypárt komoly vereséget szenvedett. A Liberálisok szerint félő, hogy Orbán, betartva ígéretét, elégtételt akar venni azokon, akik nem rájuk szavaztak. Korábban már felhívtuk a figyelmet arra a veszélyre, hogy a Fidesz az önkormányzatiság felszámolására készül. A kétharmad birtokában most lehetőségük nyílhat arra, hogy tovább központosítsák a hatalmat, és a Budapest függetlenségének felszámolásával a maradék ellenzéket is felszámolják.

A Liberálisok szerint a Fidesz a civil szervezetek megregulázásával akarja kezdeni a munkáját. Azt is sejtjük, hogy a CEU-t, Budapest egyik legjobb egyetemét végérvényesen el akarják lehetetleníteni. A Magyar Nemzet választások utáni megszűnése a bizonyíték arra, hogy Orbán nem csak fenyegetett az elégtétellel, de azonnal munkába is kezdett. A választás másnapján bejegyezték a Mészáros Építőipari Holdingot is. A Liberálisok szerint Tiborcz István a fővárosban is szeretne lámpákat telepíteni az Eliossal, Mészáros Lőrinc pedig be akarja vásárolni magát a Gellért Fürdőbe. A kormány mindeközben beköltözik a várba, egyre több épületet sajátít ki magának a várnegyedben, ahonnan ki akarják zárni a budapestieket és a turistákat.

A Liberálisok visszautasítják, hogy bárkit megbüntessenek, azért, mert nem ért egyet Orbán Viktorral. Üzenjük a miniszterelnöknek, hogy nem adjuk Budapest értékeit! Nem hagyjuk, hogy a Fidesz elégtételt vegyen a fővároson és lakóin! A Magyar Liberális Párt részt fog venni a hétvégi tüntetésen, hogy a változást akaró többséggel együtt egy tisztességes és szabad Magyarországért, a magyar demokráciáért demonstráljunk.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK