Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

21 április
2016
HÍR
579 látogató

Szabadai Viktor: Feljelentést teszünk műemlék rongálása miatt

A Magyar Liberális Párt büntető feljelentést tesz műemlékrongálás gyanújával ismeretlen tettes ellen az egykori karmelita kolostorban folyó építkezés miatt.

Reggel még csak gyanú volt, de délutánra már a Miniszterelnökség a vs.hu-nak adott hivatalos válaszában elismerte, hogy ,,protokoll funkciójú terasz kerül kialakításra” a műemlékvédelem alatt álló épületben. A karmelita kolostor épületének ezen részén soha nem volt terasz, vagy erkély, így a most folyó munka semmiképpen nem egy korabeli állapot helyreállítását, szolgálja.

A Liberálisok szerint bűncselekményt követ el az, aki műemléket, műemlékvédelem alatt álló épületet megrongál. Az örökségvédelmi törvényt is megsérti az, aki úgy bontja meg az épületet, hogy azzal nem az államegóvást, az értékmegőrzést szolgálja.

A Liberálisok felszólítják a kormányt, hogy azonnal hagyják abba a Vár és környezetének átalakítását, rongálását, történelmi múltunk meghamisítását. Ezeket semmilyen cél nem szentesíti, legfőképpen nem Orbán Viktor urizálása.

Szabadai Viktor, a Budapesti Választmány elnöke

Hozzászólás


Leave a Reply01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók