Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

04 április
2018
HÍR
161 látogató

Szabadai Viktor: Április 8-án véget vethetünk Budapest kifosztásának!

Április 8-án le kell váltani a kormányt, hogy megállítsuk Budapest kifosztását – erről beszélt Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt budapesti választmányának elnöke a Péterfy Sándor utcai Kórház előtt szerdán.

Az ellenzéki politikus szerint a fővárosi kórházak állapota a 2012-es államosítás óta folyamatosan romlott. „Balkáni állapotok uralkodnak a kórházakban. A fertőzések, az orvoshiány és az elavult eszközök miatt mind többen halnak meg Budapesten” – hangsúlyozta Szabadai Viktor. 12 kórházat és több mint 200 iskolát vett el az Orbán-kormány Budapesttől, de a fenntartásukról nem gondoskodott az állam –  mondta.

A Liberálisok politikusa éles kritikával illette Tarlós Istvánt, amiért tétlenül nézte a város „kifosztását”. 2010 óta az Orbán-kormány elvette a fővárostól a Városligetet, a Dagály fürdőt, az agglomerációs közlekedést, benne a teljes budapesti HÉV-hálózattal, a Főgázt, az Operettszínházat és az Erzsébet teret – sorolta Szabadai. Hozzátette: „már kinézték maguknak a Bálnát és szemezgetnek a Rác fürdővel” is. Az ellenzéki politikus szerint, ha az emberek meg akarják őrizni Budapest vagyonát, akkor „meg kell állítani a Fideszt”.  Szabadai szerint államosítás fenyegeti a budapesti fürdőket és strandokat, a színházakat és a mozikat is.

„Ha nem akarjuk, hogy beépítsék a parkjainkat és kivágják a fákat, ha nem akarjuk, hogy a BKV a MÁV színvonalára süllyedjen, akkor le kell váltani a Fideszt” – mondta az ellenzéki politikus. Amit Orbán kinézett magának, azt elvette, amit elvett, azt tönkretette – szögezte le Szabadai Viktor, és arra kérte a fővárosiakat, minél nagyobb számban vegyenek részt a választáson, és szavazzanak az MSZP-Párbeszéd listájára, a kormányváltó szövetség jelöltjeire április 8-án.

A Liberálisok élőben közvetítették Szabadai Viktor bejelentkezését a Péterfy Sándor utcai Kórház elől:

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/1771103409576973/

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók