Belépek a Pártba
14 február
2020
HÍR
734 látogató

Szabadai Viktor: Adjanak felvilágosítást, hogyan fordulhatott elő, hogy a vb egyik fő szervezője bűncselekmények sorozatát követhette el

Már két hónapja nemzetközi körözés alatt áll a 2017-es magyarországi vizes vb-t szervező cég gazdasági igazgatója, Balogh Sándor. A Magyar Liberális Párt folyamatosan próbálta nyomon követni a vizes vb kapcsán elköltött milliárdoknak a sorsát, és a rendőrségi körözés azt bizonyítja, hogy az esemény egyik szervezője bűncselekményt követett el.
Ezért nyílt levélben keresem fel Seszták Miklóst, a bizottság elnökét, Szijjártó Pétert, Fürjes Balázst, Tarlós Istvánt, Varga Mihályt, Pintér Sándort és Balogh Zoltánt, mint a bizottság tagjait, adjanak felvilágosítást arra vonatkozólag, hogyan fordulhatott elő, hogy a vb egyik fő szervezője, Balogh Sándor bűncselekmények sorozatát követhette el.
A magyar adófizetők nevében szeretném, hogy a szervezőbizottság elnöke és a bizottság tagjai számot adnának arról, hogy mikor értesültek arról, hogy törvénysértés és bűncselekmény gyanúja merült fel Balogh Sándorral szemben? Milyen utasításokat adtak írásban vagy szóban a gazdasági vezetőnek? Folytattak-e rendszeresen vagy alkalmanként egyeztetéseket a VB szervezésével kapcsolatban? Milyen beszámolási kötelezettsége volt a cégnek a bizottság felé?
Elfogadhatatlannak tartom, hogy a szervezésért és lebonyolításért felelős cég működését olyan személyre bízták, aki köztörvényes bűnöző. A bizottság minden tagja tartozik annyival a közvéleménynek, hogy a Baloghgal kapcsolatos információit megosztja velünk.

Szabadai Viktor egyik nyílt levelét, amit Szíjjártó Péternek írt itt olvashatja el:

Szabadai Viktor nyílt levele Szijjártó Péternek

Kép forrása: m4sport.hu

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK