Belépek a Pártba
14 február
2020
HÍR
985 látogató

Szabadai Viktor: Adjanak felvilágosítást, hogyan fordulhatott elő, hogy a vb egyik fő szervezője bűncselekmények sorozatát követhette el

Már két hónapja nemzetközi körözés alatt áll a 2017-es magyarországi vizes vb-t szervező cég gazdasági igazgatója, Balogh Sándor. A Magyar Liberális Párt folyamatosan próbálta nyomon követni a vizes vb kapcsán elköltött milliárdoknak a sorsát, és a rendőrségi körözés azt bizonyítja, hogy az esemény egyik szervezője bűncselekményt követett el.
Ezért nyílt levélben keresem fel Seszták Miklóst, a bizottság elnökét, Szijjártó Pétert, Fürjes Balázst, Tarlós Istvánt, Varga Mihályt, Pintér Sándort és Balogh Zoltánt, mint a bizottság tagjait, adjanak felvilágosítást arra vonatkozólag, hogyan fordulhatott elő, hogy a vb egyik fő szervezője, Balogh Sándor bűncselekmények sorozatát követhette el.
A magyar adófizetők nevében szeretném, hogy a szervezőbizottság elnöke és a bizottság tagjai számot adnának arról, hogy mikor értesültek arról, hogy törvénysértés és bűncselekmény gyanúja merült fel Balogh Sándorral szemben? Milyen utasításokat adtak írásban vagy szóban a gazdasági vezetőnek? Folytattak-e rendszeresen vagy alkalmanként egyeztetéseket a VB szervezésével kapcsolatban? Milyen beszámolási kötelezettsége volt a cégnek a bizottság felé?
Elfogadhatatlannak tartom, hogy a szervezésért és lebonyolításért felelős cég működését olyan személyre bízták, aki köztörvényes bűnöző. A bizottság minden tagja tartozik annyival a közvéleménynek, hogy a Baloghgal kapcsolatos információit megosztja velünk.

Szabadai Viktor egyik nyílt levelét, amit Szíjjártó Péternek írt itt olvashatja el:

Szabadai Viktor nyílt levele Szijjártó Péternek

Kép forrása: m4sport.hu

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...

Videók

LiBERÁLiSOK