Belépek a Pártba
14 február
2020
HÍR
1307 látogató

Szabadai Viktor: Adjanak felvilágosítást, hogyan fordulhatott elő, hogy a vb egyik fő szervezője bűncselekmények sorozatát követhette el

Már két hónapja nemzetközi körözés alatt áll a 2017-es magyarországi vizes vb-t szervező cég gazdasági igazgatója, Balogh Sándor. A Magyar Liberális Párt folyamatosan próbálta nyomon követni a vizes vb kapcsán elköltött milliárdoknak a sorsát, és a rendőrségi körözés azt bizonyítja, hogy az esemény egyik szervezője bűncselekményt követett el.
Ezért nyílt levélben keresem fel Seszták Miklóst, a bizottság elnökét, Szijjártó Pétert, Fürjes Balázst, Tarlós Istvánt, Varga Mihályt, Pintér Sándort és Balogh Zoltánt, mint a bizottság tagjait, adjanak felvilágosítást arra vonatkozólag, hogyan fordulhatott elő, hogy a vb egyik fő szervezője, Balogh Sándor bűncselekmények sorozatát követhette el.
A magyar adófizetők nevében szeretném, hogy a szervezőbizottság elnöke és a bizottság tagjai számot adnának arról, hogy mikor értesültek arról, hogy törvénysértés és bűncselekmény gyanúja merült fel Balogh Sándorral szemben? Milyen utasításokat adtak írásban vagy szóban a gazdasági vezetőnek? Folytattak-e rendszeresen vagy alkalmanként egyeztetéseket a VB szervezésével kapcsolatban? Milyen beszámolási kötelezettsége volt a cégnek a bizottság felé?
Elfogadhatatlannak tartom, hogy a szervezésért és lebonyolításért felelős cég működését olyan személyre bízták, aki köztörvényes bűnöző. A bizottság minden tagja tartozik annyival a közvéleménynek, hogy a Baloghgal kapcsolatos információit megosztja velünk.

Szabadai Viktor egyik nyílt levelét, amit Szíjjártó Péternek írt itt olvashatja el:

Szabadai Viktor nyílt levele Szijjártó Péternek

Kép forrása: m4sport.hu

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK