Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

22 június
2018
HÍR
141 látogató

Stop Soros – Előzetes normakontrollt követelünk Áder Jánostól

Itt az idő, hogy Áder János bebizonyítsa, nem a hatalom kiszolgálója. A Magyar Liberális Párt szerint a Stop Soros szembemegy az alapvető emberi jogokkal és a jelenleg is hatályos, magyar Alaptörvénnyel. Ezért felszólítjuk az államfőt, hogy haladéktalanul kezdeményezzen előzetes normakontrollt az Alkotmánybíróságnál! A Liberálisok szerint helytálló a Velencei Bizottság állásfoglalása, amely szerint a Stop Sorost hatályon kívül kell helyezni. A törvény ugyanis súlyosan korlátozza a civilek működését, a gyülekezési szabadságot és a szólás szabadságát is. A Liberálisok szerint eljött az idő, hogy Áder János teljesítse törvényi kötelességét, és megvédje az államszervezet demokratikus működését. Arra kérjük az államfőt, védje meg a magyar civil szervezeteket és védje meg a magyar demokráciát!

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók