Belépek a Pártba
19 január
2018
HÍR
481 látogató

Stop Orbán! – A miniszterelnök is beismerte, hogy teljesítettük a kvótát

Altusz Kristóf, Pintér Sándor, Kovács Zoltán és Lázár János után a mai napon végre Orbán Viktor is beismerte a Kossuth Rádióban, hogy Magyarország teljesítette a brüsszeli kvótát, és több, mint 1300 migránst fogadott be csak az elmúlt évben. Orbán Viktor mai rádiónyilatkozata egy nyílt beismerése annak, hogy a Fidesz évek óta tudatosan átveri a magyar embereket. Nyílt beismerése annak, hogy az Orbán-kormány gyűlöletkeltő propagandája egy nyilvánvaló hazugságra épül. Miközben az adófizetők pénzéből több mint 70 milliárdot szórtak el a gyűlöletpropagandára, a menekült-és Soros ellenes kampányra.

Arra kérjük a miniszterelnököt, hogy adjon magyarázatot arra, miért titkolta el idáig az 1300 menekült befogadását. Ha már beismerte a magyar emberek tudatos megtévesztését, azzal a lendülettel fejezze is be a gyűlöletpropagandát, és számoljon el azzal, hogy miért keltett feleslegesen félelmet az emberekben! Felszólítjuk a Fideszt, hogy fejezze be a hazudozást! Felszólítjuk az Orbán-kormányt, hogy ne hozzanak törvényt valótlan állításokra hivatkozva az alapvető emberi jogokért küzdő civilek ellen! Ismerjék be, hogy Magyarország már teljesítette a kvótát és ne kockáztassák tovább hazánk uniós tagságát!

A Magyar Liberális Párt azért indította el a STOP ORBÁN kampányt, hogy felhívja a figyelmet az Fidesz-kormány hazugságaira. A kezdeményezésünkről hétfőn sajtótájékoztatón nyilatkozik Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke és Lévai Katalin, a Lendülettel Magyarországért társelnöke. Április 8-án közös erővel leválthatjuk a gyűlöletkeltés kormányát. Állítsuk meg együtt a Fideszt, állítsuk meg együtt az átverés kormányát!

 

 Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK