Belépek a Pártba

Korábban reklámügynökségnél, ingatlan-üzemeltetés területén, nevelőként gyermekotthonban, valamint egy piackutató és elemző cégnél projektvezetőként dolgozott. Most a Magyar Liberális Pártnál végzett munkája mellet kommunikációs trénerként és tanácsadóként dolgozik.

 

2013-ban lett a Magyar Liberális Párt tagja és a fóti időközi választáson volt aktivista Vargha Nóra kampányában. Később a párt budapesti, majd országos szervezőjeként dolgozott. 2015 és 2018 között a Liberális Párt ifjúsági szervezetének a Liberális Fiatalok Társaságának (LiFT) elnöke.

 

2014-ben az Új7 Demokrata Kör indította a VII. kerületi önkormányzati választásokon önkormányzati képviselőjelöltként. 2015 szeptemberében a XIII. kerületi időközi választáson indult képviselőjelöltként a Magyar Liberális Párt színeiben.

 

2017 júniusa óta a párt ügyvivője, a 2018-as országgyűlési kampány során pedig a párt jelöltállításért és szervezésért felelős elnökhelyettese. Részt vett az MSZP – Párbeszéddel folytatott tárgyaláson, amelynek eredményeként Bősz Anett megkapta a pártok közös országos listájának 15. helyét, így a választáson mandátumot szerzett. Sermer Ádám is szerepelt az MSZP-P listáján mandátumot nem szerző helyen.

 

Politikai pályafutása során kiemelt témái a kisebbségek jogainak védelme, a politikai szélsőségek elleni fellépés és a kannabisz legalizációjának elősegítése.

 

2018 októberében bejelentette, hogy a 2019-es önkormányzati választásokon a Liberálisok jelöltjeként indul a főpolgármesteri tisztségért.

Események

Népszerű posztok

01 október 2018
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
25 június 2016
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
22 április 2016
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
30 június 2016
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 június 2016
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK