Belépek a Pártba

Korábban reklámügynökségnél, ingatlan-üzemeltetés területén, nevelőként gyermekotthonban, valamint egy piackutató és elemző cégnél projektvezetőként dolgozott. Most a Magyar Liberális Pártnál végzett munkája mellet kommunikációs trénerként és tanácsadóként dolgozik.

 

2013-ban lett a Magyar Liberális Párt tagja és a fóti időközi választáson volt aktivista Vargha Nóra kampányában. Később a párt budapesti, majd országos szervezőjeként dolgozott. 2015 és 2018 között a Liberális Párt ifjúsági szervezetének a Liberális Fiatalok Társaságának (LiFT) elnöke.

 

2014-ben az Új7 Demokrata Kör indította a VII. kerületi önkormányzati választásokon önkormányzati képviselőjelöltként. 2015 szeptemberében a XIII. kerületi időközi választáson indult képviselőjelöltként a Magyar Liberális Párt színeiben.

 

2017 júniusa óta a párt ügyvivője, a 2018-as országgyűlési kampány során pedig a párt jelöltállításért és szervezésért felelős elnökhelyettese. Részt vett az MSZP – Párbeszéddel folytatott tárgyaláson, amelynek eredményeként Bősz Anett megkapta a pártok közös országos listájának 15. helyét, így a választáson mandátumot szerzett. Sermer Ádám is szerepelt az MSZP-P listáján mandátumot nem szerző helyen.

 

Politikai pályafutása során kiemelt témái a kisebbségek jogainak védelme, a politikai szélsőségek elleni fellépés és a kannabisz legalizációjának elősegítése.

 

2018 októberében bejelentette, hogy a 2019-es önkormányzati választásokon a Liberálisok jelöltjeként indul a főpolgármesteri tisztségért.

Események

Népszerű posztok

01 október 2018
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 május 2016
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
30 június 2016
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
22 június 2016
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK