Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

20 december
2018
HÍR
195 látogató

Sermer Ádám: Üdvözlöm, hogy a baloldal elfogadta a kétfordulós javaslatomat

Örömmel értesültem róla, hogy a baloldal elfogadta a kétfordulós előválasztásról szóló javaslatomat. Ahogy az országgyűlési választásokon is kiderült, akkor van esély a Fidesz leváltására Budapesten, ha az ellenzéki pártok nem indítanak külön-külön jelölteket. 2018 áprilisában a koordinációnak köszönhetően az ellenzék az egyéni országgyűlési képviselői helyek kétharmadát meg tudta nyerni Budapesten a Fidesszel szemben. Ezért lenne fontos, hogy főpolgármester-jelöltként is csak egy, a legnagyobb támogatással rendelkező ellenzéki politikus induljon majd Tarlós Istvánnal szemben.

Az egy jelölt kiválasztása szükséges, ugyanakkor nem elégséges feltétele a sikernek. Meggyőződésem, hogy csak az a jelölt lehet eredményes, aki a különböző ellenzéki oldalak alapértékeit össze tudja hangolni és egyszerre tudja képviselni. Olyan jelöltre van szükség, aki Tarlós Istvánnal szemben kész megvédeni a főváros függetlenségét és szabadságát. A közös jelöltnek határozottan és egyértelműen ki kell állni az Orbán-kormány illiberális politikájával szemben.

Az előválasztás sikerének az a záloga, hogy minden ellenzéki induló  meg tudja mérettetni magát, és a kiválasztás technikai feltételeit közösen alakítsuk majd ki. Az első fordulóhoz sok sikert kívánok a baloldali pártok jelöltjeinek!

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók