Belépek a Pártba
18 július
2019
HÍR
158 látogató

Sermer Ádám: Tarlós megint átverte a fővárosiakat – Zöldfejlesztések helyett fairtás, díszburkolat és műfű Budapesten

Sermer Ádám a főpolgármester hazugságának és kudarcának emblematikus helyszínén, a József Nádor téren folytatta „Tarlós ígéreteinek nyomában” című sorozatát, melynek negyedik részében a Liberálisok főpolgármester-jelöltje a zöldterületek fejlesztését és annak hiányát vette górcső alá. Tarlós István tíz évvel ezelőtti programjában azt ígérte, hogy megvédi Budapest fáit és növelni fogja a zöldterület, ennek azonban pont az ellenkezője történt. 

Budapest a fák városa helyett a díszburkolat, a fairtás és a műfű városa lett, ennek pedig a fővárosiak helyett kizárólag a kőbányák tulajdonosai örülhetnek. Különösen a Dolomit Kft. járt jól a budapesti térköves beruházásokkal, mely történetesen Orbán Viktor édesapjáé. A Direkt 36 mai cikkéből kiderült, hogy a cég tavaly 4,6 milliárd forintos árbevétel mellett 1,9 milliárd forintos tiszta profitot termelt.

Miközben az Orbán család zsebébe 1900 millió forint vándorolt a fairtásoknak és a díszburkolatoknak köszönhetően, Tarlós semmit nem tett azért, hogy megvédje a fővárosiakat a klímaváltozás hatásaitól, és egészségesebbé, zöldebbé tegye Budapestet. „Itt az ideje, hogy a főpolgármester felelősséget vállaljon az elmaradt egészségügyi, környezetvédelmi és parkoló-fejlesztésekért, valamint a független kultúra és tudomány kivéreztetéséért. Itt az ideje, hogy olyan polgármestere legyen Budapestnek, aki nem irtja, hanem óvja, védi és ülteti a fákat!” – jelentette ki Sermer Ádám a főpolgármestert elmaradt ígéreteivel szembesítő sorozatában. 

Sermer Ádám sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a Facebookon:  

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/658797437938577/

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK