Belépek a Pártba
18 július
2019
HÍR
96 látogató

Sermer Ádám: Tarlós megint átverte a fővárosiakat – Zöldfejlesztések helyett fairtás, díszburkolat és műfű Budapesten

Sermer Ádám a főpolgármester hazugságának és kudarcának emblematikus helyszínén, a József Nádor téren folytatta „Tarlós ígéreteinek nyomában” című sorozatát, melynek negyedik részében a Liberálisok főpolgármester-jelöltje a zöldterületek fejlesztését és annak hiányát vette górcső alá. Tarlós István tíz évvel ezelőtti programjában azt ígérte, hogy megvédi Budapest fáit és növelni fogja a zöldterület, ennek azonban pont az ellenkezője történt. 

Budapest a fák városa helyett a díszburkolat, a fairtás és a műfű városa lett, ennek pedig a fővárosiak helyett kizárólag a kőbányák tulajdonosai örülhetnek. Különösen a Dolomit Kft. járt jól a budapesti térköves beruházásokkal, mely történetesen Orbán Viktor édesapjáé. A Direkt 36 mai cikkéből kiderült, hogy a cég tavaly 4,6 milliárd forintos árbevétel mellett 1,9 milliárd forintos tiszta profitot termelt.

Miközben az Orbán család zsebébe 1900 millió forint vándorolt a fairtásoknak és a díszburkolatoknak köszönhetően, Tarlós semmit nem tett azért, hogy megvédje a fővárosiakat a klímaváltozás hatásaitól, és egészségesebbé, zöldebbé tegye Budapestet. „Itt az ideje, hogy a főpolgármester felelősséget vállaljon az elmaradt egészségügyi, környezetvédelmi és parkoló-fejlesztésekért, valamint a független kultúra és tudomány kivéreztetéséért. Itt az ideje, hogy olyan polgármestere legyen Budapestnek, aki nem irtja, hanem óvja, védi és ülteti a fákat!” – jelentette ki Sermer Ádám a főpolgármestert elmaradt ígéreteivel szembesítő sorozatában. 

Sermer Ádám sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a Facebookon:  

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/658797437938577/

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
08 június 2016
HÍR
Szent-Iványi István: Értelmetlen az osztrák-magyar adok-kapok
Az elmúlt napokban éles vita bontakozott ki a menekültek visszaküldéséről Ausztria és hazánk vezetői között.

Videók

LiBERÁLiSOK