Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

14 február
2019
HÍR
131 látogató

Sermer Ádám: Tarlós István ingerküszöbét a 10 évvel ezelőtt tett ígéretei sem érik el

Tarlós Istvánnak az elmúlt 10 évben sok szép ígérete volt, de annál kevesebb valósult meg belőlük. 2009-es programjában például azt tűzte ki céljául, hogy Budapesten egységes parkolási rendszert vezessen be, ez azonban a mai napig nem valósult meg. Egyre inkább úgy tűnik, hogy az egységes fővárosi parkolás valójában soha nem is volt cél, csupán kampányígéret. Pedig ha Tarlós István betartotta volna a 10 évvel ezelőtt tett ígéretét, akkor most nem lopnák el bűnszervezetekbe tömörülve a parkolási bevételeket, ahogy arról a sajtó írt.

Tarlós István 2009-es programjában azt ígérte, hogy a parkolási díjbevételeket becsatornázza a P+R fejlesztésekhez és a közösségi közlekedés fejlesztéséhez. Azt ígérte, hogy fejleszteni fogják a kerékpáros infrastruktúrát és az egységes parkolási rendszert, hogy korlátozni fogják a járdán való parkolást és visszaadják a gyalogosoknak a belvárost. Kiterjedt gyalogos/kerékpáros zónákat is ígért, megfelelő közösségi közlekedési ellátottsággal.

A főpolgármester fenti ígéretei közül egyik sem valósult meg. Éppen ezért a következő kérdésekkel fordulok Tarlós Istvánhoz:

1) Kilencéves főpolgármestersége alatt mire jutott az egységes parkolórendszer bevezetésével, amit 2009-ben ígért meg a budapestieknek?

2) Kilencéves főpolgármestersége alatt mennyi bevételt hozott az egységes parkolórendszer?

3) Kilenc év alatt mennyit fordítottak ebből:

  1. a)közösségi közlekedés-fejlesztésre
  2. b)kerékpárutak építésére
  3. c)mélygarázsok építésre
  4. d)P+R parkolóhelyek építésére
  5. e)a belváros autómentesítésére?

Elég volt abból, hogy a parkolásra fordított milliárdok nyomtalanul eltűnnek az önkormányzatoktól, miközben a díjak egyre nagyobbak! Elég volt abból, hogy az adófizetők pénzét bűnszervezetek csalják el, miközben ezeket az összegeket a tömegközlekedés fejlesztésére, P+R parkolóhelyek és mélygarázsok létesítésére is fordíthatnák!

Sermer Ádám főpolgármester-jelölt 

 

Tarlós ingerküszöbét a saját ígéretei sem érik el – Az egységes budapesti parkolási rendszerből sem lett semmi Sermer Ádám sajtótájékoztatója :

تم النشر بواسطة ‏‎Liberálisok‎‏ في الخميس، ١٤ فبراير ٢٠١٩

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók