Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

04 június
2018
HÍR
279 látogató

Sermer Ádám: Stop Soros, avagy Stop emberség…

Mindenek előtt néhány dolgot tegyünk tisztába:
1.: A menekültek olyan emberek, akiknek nekünk emberként kötelességünk segítséget nyújtani. Az a feladatunk, hogy békés életteret biztosítsunk számukra addig, amíg otthonukba biztonsággal vissza nem térhetnek. Ahhoz, hogy a menekültválságnak véget vessünk, közös erővel, uniós szinten kell fellépnünk. Európának részt kell vennie a háborús konfliktus megoldásában. Amíg a háborús konfliktusokat nem sikerül felszámolni, a menekülteknek biztonságos lakhatást kell biztosítanunk. Nemcsak azért, mert nemzetközi egyezmények köteleznek minket erre, hanem főleg azért, mert ők is ugyanúgy emberek, mint mi. A menekültek nem akarják gyermekeinket és asszonyainkat megerőszakolni, nem akarják a munkánkat elvenni előlünk és a kultúránkat sem akarják megsemmisíteni, nem akarják a vallásunkat sárba tiporni, csupán békében szeretnének élni ott, ahol éppen tudnak.
2.: A gazdasági bevándorlók a menekültekkel szemben viszont szabad akaratból hagyják el otthonaikat. Az ő befogadásukra semmi sem kötelez. Minden nemzetállam saját döntése, hogy gazdasági vagy egyéb megfontolásokból szeretne-e új embereket befogadni. Gazdasági bevándorlóként tekinthetünk minden, nem Magyarország területén született emberre, akár a kínai árusokra, török gyrososra, vagy épp román építőmunkásokra, stb. gondolunk. A gazdasági bevándorlók sem akarják gyermekeinket és asszonyainkat megerőszakolni, nem akarják a munkánkat elvenni előlünk és a kultúránkat sem akarják megsemmisíteni, nem akarják a vallásunkat sárba tiporni, csupán békében szeretnének élni ott, ahol éppen tudnak.
3.: A terroristák a modern civilizáció egyik legnagyobb ellenségeivé váltak azáltal, hogy a fejlett hadviselési technikák hiányát a média felületek tudatos kihasználásával kompenzálják, ezzel óriási félelmet és rettegést keltve minden jóérzésű emberben. Kiemelt kockázatot jelent mind nemzetbiztonsági, mind EU-szintű biztonsági szempontból az ellenük folytatott küzdelem. Ők tudatosan ártani próbálnak ott, ahol és úgy, ahogy tudnak.

Most, hogy ezeket a fontos különbségeket tisztáztuk, térjünk vissza a kifejezetten a menekülteket támadó Stop Soros törvényre. Ennek az embertelen törvénynek a következménye az lesz, hogy mind a MENEKÜLTEKET, mind a MENEKÜLTEKET SEGÍTŐ SZERVEZETEKET kriminalizálni fogja, tehát bűnözőnek bélyegzi. Gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy bárki legálisan benyújthasson menekültjogi kérelmet Magyarország területén. Hogy világos legyen: nem a gazdasági bevándorlókat, vagy a terroristákat tartja távol az országtól, és így az EU-tól is, hanem a segítségre szoruló, elesett menekülteket, és a menekültektől a rajtuk segíteni próbáló civil szervezeteket. Gratulálok!

Lassan kitehetjük az országhatáron a táblát, hogy „Kicsit menj tovább, ha európai emberekkel akarsz találkozni!” Mert egy európai államhoz biztosan nem méltó egy ilyen törvénycsomag.

De ha már ezt tisztáztuk, akkor a tisztesség kedvéért térjünk ki gyorsan a bevándorlókra és a terroristákra is! Az a rossz hírem van, hogy jelenleg nem igazán létezik olyan ember, aki Magyarországra be szeretne vándorolni, viszont életképes, jól képzett fiatal magyarok tömege vándorol ki hazánkból nap, mint nap. Ez az igazi katasztrófa!

Terroristák ellen pedig valóban nagyon fontos lenne küzdeni, de az ott kezdődik, hogy a nemzetbiztonsági átvilágítási kapacitásokon messze túlmenő számban nem kell jó pénzért osztogatni letelepedési kötvényeket, főleg nem úgy, hogy a családegyesítés felül írja az átvilágítás szükségességét is, aminek köszönhetően szabadon járkálhatnak körözött orosz, valamint közel és távol-keleti személyek az Európai Unió területén belül jó pénzért vásárolt, magyar letelepedési engedélyekkel.
A Stop Soros tehát meg sem próbál a valódi veszélyek és problémák ellen küzdeni, viszont a kormány gátlástalan, embertelen, nacionalista nézeteit hűen tükrözve, totális háborút indít a segítségre szoruló, elesett menekült emberekkel szemben. Stop Soros = stop emberség. Szégyen.

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók