Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

08 november
2018
HÍR
158 látogató

Sermer Ádám: Puzsér Róbert felszólalása csak olaj a tűzre a CEU ügyében

Puzsér Róbert ahelyett, hogy kiállt volna a CEU és a magyar oktatás szabadsága mellett, belerúgott a földön fekvőbe a Lehet Más a Politika tegnapi tüntetésén. Az LMP-s polgármester-jelölt alkalmatlan arra, hogy a szabad és sokszínű Budapest vezetője legyen, és erről saját nyilatkozatával tett tanúbizonyságot. Alkalmatlan ember a város vezetésére, aki nem kedveli „a CEU tevékenységének jelentős részét”. És alkalmatlan az, aki szerint a korábbi kormányokat terheli a felelősség azért, amit immár nyolc éve a Fidesz művel Magyarországon. Ugyanis nem a korábbi kormányok, hanem a Fidesz volt az, amely lerombolta a demokráciát és a piacgazdaságot.

Puzsér téved, ha azt hiszi, a liberálisok felelősek azért, hogy ma a magyar társadalom „Kádár-nosztalgiába és Putyin-kultuszba temetkezik”. Puzsér alkalmatlan a XXI. századi és szabad Budapest vezetésére, ha a gender-ideológiát „tévesnek” és „veszélyesnek” ítéli. A genderelmélet éppen a nemek közötti egyenlőtlenség okát és eredetét, és az abból adódó konfliktusokat kutatja. Ez pedig semmiféle veszélyt nem jelent Budapestre és az országra nézve sem.

Puzsér azt állítja, a kormány átlépett egy határt, én viszont úgy látom, az LMP főpolgármester-jelöltjével teszi mindezt a Fidesz. Aki szerint veszélyes a CEU, és tévedés, ami az intézményben történik, annak semmi keresnivalója sincs a főváros élén. Budapesten többségében vannak a szabad, demokratikus és liberális választók, akik támogatják a CEU-t és az abban folyó oktatást is. Arra kérem Ungár Péter jelöltjét, ne öntsön több olajat a tűzre! Ha nem tudja tisztességesen megvédeni a CEU-t, legközelebb inkább hallgasson! Mert a CEU elüldözésére semmiféle mentség nincs, ahogy arra sem, amit az Orbán-kormány az elmúlt nyolc évben művelt.

Sermer Ádám főpolgármester-jelölt

Amikor az oktatás szabadságáért küzdünk, akkor az intézményi autonómia számít kizárólag, sem Orbán Viktor sem Puzsér Róbert véleménye nem lehet szempont.#budapest #budapestipolgar #sermeradam #ceu #aCEUvalvagyok

Közzétette: Sermer Ádám – 2018. november 8., csütörtök

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók