Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

06 február
2019
HÍR
101 látogató

Sermer Ádám: Orbán Viktor titokban egyeztet az újabb budapesti vizes vb-ről

Orbán Viktor február 8-án, pénteken titokban fogadja Cornel Marculescut, a FINA  igazgatóját, hogy Budapest rendezhesse a 2027-es úszó világbajnokságot – tudta meg Sermer Ádám. A Liberálisok főpolgármester-jelöltje szerint félő, hogy az Orbán-kormány újabb tízmilliárdokat készül elszórni budapesti sportberuházásokra, miközben egy újabb olimpiai pályázatot készít elő.

Sermer Ádám mai sajtótájékoztatóján elmondta: Orbán Viktor továbbra sem engedte el az olimpia tervét, pedig a budapestiek világosan megüzenték, hogy nem kérnek a budapesti rendezésből, ami újabb sokmilliárd forintot emésztene fel. A főpolgármester-jelölt elfogadhatatlannak tartja, hogy a miniszterelnök sportmániája miatt Budapesten életbevágó fejlesztések maradnak el. Elfogadhatatlannak tartja, hogy Orbán Viktor úgy tárgyal titokban a FINA igazgatójával a budapesti vizes vb-ről, hogy közben a 2017-es világbajnokság költségeit továbbra sem rendezték. A vizes vébé minden idők egyik legkorruptabb magyar sportberuházása volt: az eredeti tervek 25 milliárd forintról szóltak, végül több mint 130 milliárd forintba került az esemény.

Orbán Viktor pénteken ismét úgy egyeztet egy budapesti nagyberuházásból, hogy abból kihagyják Budapestet és a főpolgármestert is. A miniszterelnök gyáva volt megkérdezni a budapestieket arról, hogy akarnak-e olimpiát, újabb százmilliárdok elköltésétől azonban továbbra sem nem riadnának vissza. A kormány közpénz-milliárdokat szór el stadionokra és sportlétesítményekre, miközben a kórházak és az iskolák is katasztrofális állapotban vannak.

A főpolgármester-jelölt mai sajtótájékoztatóján ígéretet tett arra, hogy megválasztása esetén azonnal népszavazást ír ki a budapesti olimpiával kapcsolatban. Nem méregdrága sporteseményekre, hanem a budapestiek egészségére és oktatására kellene költenie az államnak az adófizetők pénzét! – jelentette ki Sermer Ádám.

Sermer Ádám: Orbán Viktor titokban egyeztet az újabb budapesti vizes vb-ről

Orbán Viktor február 8-án titokban fogadja a FINA igazgatóját, hogy Budapest rendezhesse meg a 2027-es vizes világbajnokságot – tudtuk meg. Sermer Ádám szerint félő, hogy Orbán Viktor újabb tízmilliárdokat készül elszórni budapesti sportberuházásokra, úgy, hogy a fővárosiakat megint nem kérdezték meg róla, és úgy, hogy a 2017-es vizes vb költségeit sem rendezték még. A Liberálisok főpolgármester-jelöltje ígéretet tett arra, hogy megválasztása esetén azonnal népszavazást ír ki a budapesti olimpiával kapcsolatban. Sajtótájékoztató:

تم النشر بواسطة ‏‎Liberálisok‎‏ في الأربعاء، ٦ فبراير ٢٠١٩

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók