Belépek a Pártba
05 február
2020
HÍR
917 látogató

Sermer Ádám: Ne legyen gyáva Bede Zsolt, tisztázza a Vadhajtások hátterét!

Miután a Fidesz a saját tüntetése óta sem határolódott el Bede Zsolt tevékenységétől, így egyértelművé vált, hogy mind Bede akcióit, mind a vadhajtasok.hu weboldal tartalmát és közönségét is felvállalja az állampárt.

A Vadhajtások weboldalán nem található érdemi információ az oldal tulajdonosi köréről, szerkesztőségi munkatársairól, felelősséget vállaló főszerkesztőről, de még a gyűlöletkeltő tartalmak szerzői sem vállalják nevükkel az írásaikat. Ilyen hiányosságok mellett ez az oldal semmiképp sem tekinthető sajtóterméknek, így a képviseletében dolgozó személyek sem tekinthetők újságíróknak.

Elvárom Bede Zsolttól, hogy ne legyen gyáva, öntsön végre tiszta vizet a pohárba. Tisztázza, kik állnak az oldal mögött, kiket terhel a felelősség az oldalon megjelenő tartalmak miatt, kik finanszírozzák az oldal fenntartását, a hivatásszerű gyűlöletkeltést! Amennyiben Bede rendelkezik bármilyen újságírói képesítéssel, számoljon be arról is. Amennyiben hivatalos újságírói igazolványt birtokol, tisztázza, ki állította ki azt a részére!

Tartok attól, hogy sem Bede, sem a vadhajtasok.hu más munkatársa nem fogja tisztázni a kényes kérdéseket, ezért egy közadatigényléssel fordulok a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz annak érdekében, hogy küldjenek meg nekem minden – ehhez a gyűlöletkeltő weboldalhoz köthető, lehetséges információt.

A jelenleg rendelkezésre álló részletek alapján kijelenthető, hogy a vadhajtasok.hu éppen annyira nem tekinthető valódi sajtóterméknek, mint Bede Zsolt újságírónak. Ezután is mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy egyetlen újnáci provokátor se bujkálhasson tovább gyáván az állampárt szárnyai alatt.

Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt ügyvivője

"A jelenleg rendelkezésre álló részletek alapján kijelenthető, hogy a vadhajtasok.hu éppen annyira nem tekinthető valódi sajtóterméknek, mint Bede Zsolt újságírónak. Ezután is mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy egyetlen újnáci provokátor se bujkálhasson tovább gyáván az állampárt szárnyai alatt." – Olvasható Sermer Ádám közleményében.A kérdésben tartott sajtótájékoztatót itt nézhetik meg👇

Közzétette: Liberálisok – 2020. február 5., szerda

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK