Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

08 április
2019
HÍR
110 látogató

Sermer Ádám: Mindenhol egy ellenzéki jelölt álljon a Fidesszel szemben!

Budapest, 2019. április 6., szombat (MTI) – A Magyar Liberális Párt hivatalos, szervezeti szintű tárgyalásokat kezdeményez minden demokratikus ellenzéki párttal, annak érdekében, hogy az önkormányzati választásokon minden körzetben a demokrata ellenzéki pártok egységesen egy közös jelölt mögött sorakozzanak fel – mondta a párt ügyvivője sajtótájékoztatón szombaton Budapesten.  

Sermer Ádám, aki a párt főpolgármester-jelöltje is hozzátette, szükség van az ellenzéki pártok közti hivatalos tárgyalásokra, mert fontos, hogy a választók és a közvélemény ne “folyosói pletykákból vagy a sajtóba kiszivárogtatott rész információkból kapjon arról tudomást, hogy kik, miről hol tárgyalnak.” Kiemelte, annak érdekében, hogy mielőbb megkezdődhessen a hivatalos, szervezeti szintű egyeztetés, a Magyar Liberális Párt ügyvivő testülete már ki is jelölte a párt tárgyaló delegációját.

A küldöttségnek rajta kívül még Szabadai Viktor, a párt budapesti választmányának az elnöke és Borúzs András a Magyar Liberális Párt igazgatója lett a tagja – tette hozzá.

Sermer Ádám hangsúlyozta, “főpolgármester jelöltként mindent megtesz annak érdekében, hogy Budapesten a demokrata ellenzék Tarlós Istvánt egy széles körű együttműködésen keresztül könnyedén leválthassa”.     A politikus sajnálatát fejezte ki, hogy az Európai Parlamenti (EP) választásokra nem lesz széleskörű ellenzéki összefogás és pont emiatt – emlékeztetett a politikus – a Magyar Liberális Párt nem vesz részt a 2019. májusi EP választásokon.

 

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók