Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

01 február
2019
HÍR
149 látogató

Sermer Ádám magyarázatot vár a főpolgármestertől az e-jegyrendszerhez köthető tanácsadók ügyében

Budapest, 2019. január 31., csütörtök (MTI) – Magyarázatot vár Tarlós István főpolgármestertől az elektronikus jegyrendszerhez köthető tanácsadók ügyében Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt főpolgármester-jelöltje, aki szerint a fővárosi költségvetésből évente közel negyvenmillió forintot fizetnek ki egy eddig eredménytelen projekt négy tanácsadójának.

Sermer Ádám csütörtökön budapesti sajtótájékoztatóján azt közölte: közadat igénylésen keresztül megtudta, hogy Tarlós István évente  közel negyvenmillió forintot költ el az e-jegyrendszerért felelős  tanácsadók munkájára. Ez egy öt éves ciklusban 200 millió forintot jelent – tette hozzá az ellenzéki politikus, aki megjegyezte azt is, hogy a főpolgármester összesen 37 tanácsadót alkalmaz évente több mint 300 millió forintért.

Sermer Ádám azt mondta, Tarlós István olyan tanácsadókra költ el pénzt, akik láthatóak képtelenek arra, hogy meggátoljanak egy olyan, több mint 12 milliárdos projektet, amelynek eredményeiből eddig semmit sem látni. A főpolgármestertől arra vár magyarázatot, hogy az a négy tanácsadó, akik közvetlenül érintettek lehetnek az e-jegyrendszer projektében, elvégezték a munkájukat, de nem hallgatott rájuk, vagy nem látták el a feladatukat – közölte az ellenzéki politikus, aki szerint Tarlós Istvánnak kötelessége lépnie az ügyben.

Sermer Ádám kitért arra is, hogy az e-jegyrendszer ügyében jelenleg is zajlik hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomozás, amely a feljelentése nyomán indult meg. Megjegyezte azt is, hogy Tarlós István is feljelentést tett az e-jegyrendszer projekt ügyében.

Az RTL KLub Híradó kérdez Tarlós tanácsadóiról, akik évi 40 millió forintért adtak tanácsot a főpolgármesternek az e-jegyrendszerrel kapcsolatban. Ez bizonyítja, hogy Tarlós nem mondott igazat, amikor azt állitotta: nem tudott a jegyrendszerrel kapcsolatos problémákról. Tarlós ezzel alkalmatlanná vált Budapest vezetésére.

Közzétette: Sermer Ádám – 2019. február 1., péntek

Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók