Belépek a Pártba

Csatlakozz hozzánk, ha Te is azt szeretnéd, hogy a lakóhelyeddel kapcsolatos legfontosabb döntések helyben szülessenek meg! Most Te is tehetsz érte, hogy az önkormányzatok megerősödjenek, és jobban képviseljék a helyiek érdekeit. Ha úgy érzed, tudsz ránk időt szakítani, ha van kedved részt venni rendezvények szervezésében, akciók lebonyolításában, szórólapok terjesztésében, ha úgy gondolod, tudsz nekünk segíteni céljaink elérésében: csatlakozz hozzánk, légy az aktivistánk!

05 április
2019
HÍR
193 látogató

Sermer Ádám: Karácsony és Tarlós is a Fidesz foglya

Karácsony Gergely az április 4-i Magyar Narancsnak adott interjújában elismerte, hogy képtelen volt megakadályozni a Fidesz és az MSZP zuglói háttéralkuját, ami egy botrányos parkolási rendszerhez vezetett. Sőt, állítása szerint egyéb terhelő információknak is a birtokában van a két párt együttműködésével kapcsolatban. Ezeknek a nyilvánosságra hozásával fenyegeti most szövetségesét és a kormánypártot. Karácsony nyilatkozatából az derül ki, hogy saját kerületében a NER-rel együttműködő, legfőbb szövetségese miatt nem tud rendet teremteni a parkolással kapcsolatban. A Fidesz és az MSZP tisztességtelen megállapodást kötött a választók kárára – a zuglói polgármester pedig asszisztált ehhez.

Mindeközben Tarlós István azt állítja, azért nem sikerült két ciklus alatt megteremtenie a tiszta, átlátható és egységes parkolási rendszert, mert Orbán Viktor nem támogatta ezt a kérését. Azt mondta, ha ehhez ragaszkodott volna: az „alig kezelhető politikai feszültségeket eredményezett volna”. Bár ő is hallott pénzügyi visszaélésekről, de nincs olyan helyzetben, hogy ezeket felderítse. Ezért inkább elállt a tervtől.

Karácsony és Tarlós is a NER foglya. Karácsony Zuglóban, Tarlós pedig a fővárosban volt képtelen rendet teremteni. A Liberálisok szerint olyan vezetőre van szüksége a fővárosnak, aki nem részese és lekötelezettje a Fidesz korrupt rendszerének. Olyan főpolgármesterre van szükség, aki megakadályozza a törvénytelen háttéralkukat, nem hagyja, hogy megkárosítsák a budapesti lakókat, és ha tudomására jut egy törvénytelenség, azt nem zsarolásra használja, hanem azonnal nyilvánosságra hozza. Arra kérjük Karácsony Gergelyt és Tarlós Istvánt is, ha a parkolási rendszerrel kapcsolatban bármilyen konkrét információjuk van, álljanak a nyilvánosság elé vele! Ne üzengessenek, fenyegessenek és lebegtessenek tovább, hanem lépjenek a tettek mezejére! Amíg ezt nem teszik meg, mindketten méltatlanok maradnak Budapest vezetésére.

Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt – Liberálisok főpolgármester-jelöltje 
Hozzászólás


01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
13 augusztus 2016
HÍR
A Liberálisok aktív részvételre buzdítják az ellenzéki szavazókat
A Liberálisok arra kérik az európai értékek iránt elkötelezett szavazókat, hogy ne kockáztassák hazánk uniós tagságát tétlenséggel. Aktív részvételükkel járuljanak hozzá, hogy Magyarország továbbra is az unió tagja maradhasson.
13 július 2016
HÍR
Liberálisok: Magyarország veszít az UBER távozásával
A Liberálisok csalódottan fogadják az Uber döntését, mely szerint felfüggesztik tevékenységüket Magyarországon. Ugyanakkor megértjük a cég vezetését, hiszen nem volt semmiféle valós kormányzati szándék a megegyezésre.
29 június 2016
HÍR
Sem Volner, sem mások szabadságjoga nem lehet politikai játékszer
A Liberálisok elítélnek minden személyiségi és alkotmányos jog elleni cselekményt, történjen az bárkivel, legyen annak elszenvedője egy egyszerű állampolgár, vagy egy országgyűlési képviselő.
19 április 2016
HÍR
Európa menekültpolitikája áll a Liberálisok brüsszeli tárgyalássorozatának középpontjában
Brüsszelben tárgyal ma az ALDE vezető tisztségviselőivel Fodor Gábor pártelnök és Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt külpolitikai szakértője. A tárgyalások középpontjában az EU menekültpolitikája áll.

Események

Videók