Belépek a Pártba
31 január
2020
HÍR
147 látogató

Sermer Ádám: Határolódjon el Bede Zsolttól a Fidesz!

Világos és egyértelmű választ várunk a Fidesztől, mit gondolnak arról, amit Bede Zsolt és a tüntetők egy szélsőséges csoportja művelt a csütörtöki kormánypárti „gyűlölet ellenes” demonstráción. Szeretnénk megtudni, hogy a keresztény konzervatív értékrendbe belefér-e a független újságírók vegzálása, lökdösése és fenyegetése? A focihuligán és a gyűlölködő csőcselék akciója egybevág-e a Fidesz szellemiségével, a tüntetés céljával? Arra kérjük a szervező erzsébetvárosi Fidelitast és Fideszt, világosan és egyértelműen határolódjanak el Bedétől! Arra kérjük a tüntetésen való részvételre buzdító Varga Judit igazságügyi minisztert, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert, az eseményen beszédet mondó Azbej Tristant, akit az üldözött keresztények megsegítésével bíztak meg államtitkári rangban és Bajkai István fideszes országgyűlési képviselőt, a nyilvánosság előtt mondjanak nemet az erőszakra. Legalább az újságírókkal szembeni agressziót ítéljék el!

Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt ügyvivője

Kép forrása: 24.hu

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.
22 április 2016
HÍR
Liberálisok a Föld napjára: A Fidesz politikájából hiányzik az előrelátás és a környezetvédelem
A Liberálisok szerint Magyarország számára szomorú ünnep a Föld napja. A Fidesz az elmúlt években háttérbe szorította a környezetvédelem ügyét, és több megbocsáthatatlan lépést is tett hazánk természeti értékeivel szemben...
22 június 2016
HÍR
Szolidárisak vagyunk a béremelésükért küzdő önkormányzati dolgozókkal
A Magyar Liberális Párt szolidaritást vállal azokkal az önkormányzati dolgozókkal, akik ma munkabeszüntetéssel hívták fel a figyelmet a bérhelyzetükre.

Videók

LiBERÁLiSOK